sylwiakk303
Fanka BB :)
kasiu wyprobowalam smoczki z tommee tippee 3+ i 6+ z zageszczaczem ale nadal sie zapychaja musisz co jakis czas dmuchac w dziurke czekac jak zejdzie powietrze i wtedy bedzie mleko lecialo pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
poprostu masakra, przed chwilą tak wyła, ża tatuś nie mógł jej uspokoić i musiałam wkroczyć do akcji, po czym podałam 30 ml starego mleczka i właśnie próbuję ją uśpić...ale ona dzielnie walczy
powiedzcie mi jak Wasze dzieciaczki reagują na bebilon pepti? jest bardziej, a może mniej kaloryczny?Moja Gaja od dzisiaj jest na bebilonie pepti... pierwsza dawka za nami, o zgrozo jak się krzywiła!!!poprostu masakra, przed chwilą tak wyła, ża tatuś nie mógł jej uspokoić i musiałam wkroczyć do akcji, po czym podałam 30 ml starego mleczka i właśnie próbuję ją uśpić...ale ona dzielnie walczy
powiedzcie mi jak Wasze dzieciaczki reagują na bebilon pepti? jest bardziej, a może mniej kaloryczny?

, kaloryczność porównaj po prostu składy na opakowaniach...i będziesz wiedziała wszystko.I nie odnoszę wrażenia żeby po tym mleku była bardziej syta niż po moim bo przerwa w nocnym karmieniu jest podobna.Moja Gaja od dzisiaj jest na bebilonie pepti... pierwsza dawka za nami, o zgrozo jak się krzywiła!!!poprostu masakra, przed chwilą tak wyła, ża tatuś nie mógł jej uspokoić i musiałam wkroczyć do akcji, po czym podałam 30 ml starego mleczka i właśnie próbuję ją uśpić...ale ona dzielnie walczy
powiedzcie mi jak Wasze dzieciaczki reagują na bebilon pepti? jest bardziej, a może mniej kaloryczny?