Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
moj maz ladnie wytlumaczyl mi co znaczy WHO - ludzie ktorzy ingeruja w zywienie dzieci...a matki sie sluchaja
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jesteś niesamowitamoj maz ladnie wytlumaczyl mi co znaczy WHO - ludzie ktorzy ingeruja w zywienie dzieci...a matki sie sluchaja

.Jeśli nic się nie dzieje z maluszkiem jest zdrowe radosne,przybiera na wadze....to tylko tak trzymać

.Konstancja je 7 kaszka 150,11-mleko 150, 15- obiadek około 150, 18- deserek, 21-kaszka 180, 2-3 mleko 150. Więc nie jest tak źle

a je w sumie dla mnie mało tak od 2 miesięcy.

Ja tam do każdej porcji mleka dodaje trochę jakiś kaszki smakowej bo Marcel nie lubi smaku samego mleka ( bez kaszki nie pije)Hej dziewczyny tak sie zastanawialam, czy moge malemu kazde mleczko w ciagu dnia zageszczac kleikiem?
Ja bym zmieniła na te od 6 miesiąca. Dokładnie nie wiem jaka jest różnica miedzy mlekami ale chodzi tu o właściwości odżywcze. Chyba te od 6 miesiąca jest bardziej pożywne ( więcej kalorii i witamin).dziewczyny wiecie może czym się różni mleko następne od tego od urodzenia?// Hania niedługo skończy pól roku i zastanawiam się czy zmienić jej mleczko...