• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej dziewczynki
ostatnio byłam tu na Gwiazdkę a teraz kolejne święta i znowu się pojawiam ;-):tak:
Mam do Was prośbę powiedzcie które krzesełko jest lepsze
Krzesełka Baby Ono Kwiatek i prezent dla każdego (325131649) - Aukcje internetowe Allegro

PLANET CONECO KRZESEŁKO +NACZYNIA +WYS.0 +BUTELKA (325250846) - Aukcje internetowe Allegro

nie znam tych firmy, no może baby ono trochę ale coneco wcale
dzięki

Ja mam to pierwsze krzesełko, Baby Ono, i jestem z niego bardzo zadowolona. Drugiego nie znam, ale wydaje się porównywalne :tak:

reklama
a u nas dzisiaj zonk, kupilismy sportowke i w domu sie okazalo, ze ma paski za krotkie :baffled:albo mam grubasa dzieciaka, albo nei wiem na jakie dzieci sa te paski. wrocimy jutro do tego sklepu i mam nadzieje, ze wymienia albo oddadza kaske :confused:

dodam ze to te paski ktore wokol bioderek sa, na maksa naciagnieje i dzieciaka sciskamy a co dopiero jeszcze kurteczke zalozyc :no: szok ...

cala rodzinka bylismy dzisiaj w lesie bo nawet nawet pogoda byla, oby coraz cieplej sie robilo ...
Agnes, jak Wam kasy nie będą chcieli zwrócić lub wymienić na inny wózek to koniecznie reklamuj.
W naszym wózku pas biodrowy mam naciągnięty na najmniejszy obwód i Oliwkę spokojnie zapnę w cienkiej kurtce. Przecież dziecko musi się zmieścić w ten pas jak jest dużo większe i musi być on przewidziany na bardzo grubą kurtkę.
Chyba jakiś felerny egzemplarz Wam się trafił, bo nie chce mi się wierzyć, że w tym modelu zaprojektowali takie krótkie paski :dry:

Witaj Ania138 z powrotem na BB
Zaglądaj do nas częściej w miarę możliwości.
Pochwal się Dawidkiem jaki jest już dużo bo już dawno go nam nie pokazywałaś
Agnes możliwe że dostałaś felerny egzemplarz tego wózka.
Ja co prawda mam najzwyklejszą parasolkę wózek dla Dominiki ale mam pas biodrowy strasznie długi i w najgrubszej kurtce mogę ją zapiąć bez problemu.

hej
Renifer widziałam że też się przymierzasz do kupna krzesełka ja
kupiłam jednak to drugie Coneco :tak:, chociaż Baby ono bardziej mi się podobało wizualnie ale pomyślałam że to takie bardziej męskie ;-), a to pierwsze takie jak dla małej królewny.

No zobaczymy ktoś musi wypróbować tą firmę żeby wydać opinię, czyli ja ;-):-D

Wróciłam i to na dobre, bo ostatnio się tak jakaś samotna poczułam :-(

Dawidek rośnie jak na drożdżach, już ledwo się mieści w gondoli :tak: ale że pogoda taka jakaś wietrzna to jeszcze nie wsadzę go w sportówkę bo nie mam przekładanej rączki :dry:, ale mam jeszcze po majce Voyager`a Deltim i na miesiąc półtora go tam "przeprowadzę" :tak:

Zaraz postaram się wlepić fotki

Ania138 ale słodycz z Dawidka
A Kochające się rodzeństwo jest boskie aż miło popatrzeć na twoje dzieciaczki
Pisz pisz jak się czujesz samotna.
Po to tu jesteśmy wszystkie aby pisać do siebie jak się czujemy samotne czy smutne.

dzięki :tak:
ciekawe jak długo będą się tak kochać ;-):-D
wczoraj byłam u siostry ona ma córkę 1 i 4 m-ce, no i Majka zamykała się przed nią w pokoju żeby się pobawić bo jak Martynka jej się psociła to Majka zaczynała płakać :happy2:

Wasze dzieciaczki też na pewno się pozmieniały, dajcie jakieś fotki

ale słoneczko wyszło, no to chyba pranie mi wyschnie, mogłam całe wywiesić :dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry