• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
KASIA_S OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a my juz za miesiac pól roku - ale ten czas leci!!!

soppana dużo zdrówka dla synusia!!! mam nadzieje ze impreza sie uda!
madziara my tez trzymalismy kciuki za zabieg... mam nadzieje ze to koniec Waszych problemów!

ja dzis sprzątam a potem jedziemy z mezem do miasta... nic mi sie nie chce...

reklama
Soppana wszystkiego najlepszego dla Ignasia - zdrówka i spełnienia wszelkich dziecięcych marzeń.

A Monisia nadal w szpitalu - dopiero w poniedziałek do domu. A miałam nadzieję, że juz będziemy dzisiaj wszyscy razem, a tu nic z tego. Lekarz prowadzący nie przygotował wypisu i trzeba czekać.

Ja po porade, bo Wy dziewczyny bardziej doswiadczone:-). Za miesiac lece z synkiem do Wloch- tam bedzie juz pewnie z 25 stopni i tu moje pyt. Czy ja mu mam zakładac czapke (cienka)? W pelnym sloncu nie bedzie, bo ma daszek ale czy jak jest taka temp to sie czapke dziecku jeszcze wklada?

Djanya, ja bym nie wkładała :no: Jeśli oczywiście nie będzie wiatru, żeby uszu małemu nie zawiało. Generalnie jak jest ciepło i nie ma żadnego wiatru nie ma potrzeby czapeczki zakładać, ale jak będzie podwiewać, to lepiej założyć, bo szkoda uszy przewiać.

Djanya ja tak samo jak kasiad bym nie wkładała czapeczki maluszkowi
Raz głowka może się spocić lekki wiaterek i maluszek moze miec problemy zdrowotne
A dwa w takie cieplo nie ma potrzeby zakladania czapeczki jeśli dziecko nie będzie na pełnym słońcu.
Chyba ze będzie wietrznie to tak bo trzeba dbać o uszka.
A w sumie nie musisz czapeczki na uszka zakładać mozesz kupić maluszkowi opaskę taką na uszka.

ja też chcę do Włoch :-)

Madziara,
to trzymam kciuki, zeby dobrze teraz było ...

Kasia S,
gratulujemy wyczekanej córeczki :-)

a u nas dzisiaj zonk, kupilismy sportowke i w domu sie okazalo, ze ma paski za krotkie :baffled:albo mam grubasa dzieciaka, albo nei wiem na jakie dzieci sa te paski. wrocimy jutro do tego sklepu i mam nadzieje, ze wymienia albo oddadza kaske :confused:

dodam ze to te paski ktore wokol bioderek sa, na maksa naciagnieje i dzieciaka sciskamy a co dopiero jeszcze kurteczke zalozyc :no: szok ...

cala rodzinka bylismy dzisiaj w lesie bo nawet nawet pogoda byla, oby coraz cieplej sie robilo ...

dziewczyny, gdzie najlepiej nad morze?
że tak zabiore głos
my dwa lata pod rząd byliśmy w Sianożętach, okolice Mielna, Kołobrzegu
Bardzo fajne, malutkie, spokojne miasteczko, jedna ulica.

A w tym roku jedziemy raczej do Pobierowa bo tam też podobno jest bardzo fajnie ale jak nie wypali to pewnie pojedziemy znowu pod namiot :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry