AgnesBest
Fanka BB :)
Wesołego po świętach !
ja sie nawet nie miałam kiedy logować
u nas mineły te chłodne dni na podrozowaniu, ale bylo milo spotkac sie z rodziną. podjesc troszke, ale bez przesady.
Renifer,
jak masz przekonanie, ze to dla was obojga dobre to zycze CI wytrwalosci i konsekwencji w tym dietowaniu
mi akurat wlosy nei wypadaly, ale jakby co to sa w aptece specjalne szampony, wiec warto skorzystac.
u mnie dzisiaj nieciekawie, bo w pracy same problemy i wogole... szkoda gadac, mam doła i tyle.
czekam na wiosnę :0
ja sie nawet nie miałam kiedy logować
u nas mineły te chłodne dni na podrozowaniu, ale bylo milo spotkac sie z rodziną. podjesc troszke, ale bez przesady.
Renifer,
jak masz przekonanie, ze to dla was obojga dobre to zycze CI wytrwalosci i konsekwencji w tym dietowaniu
mi akurat wlosy nei wypadaly, ale jakby co to sa w aptece specjalne szampony, wiec warto skorzystac.
u mnie dzisiaj nieciekawie, bo w pracy same problemy i wogole... szkoda gadac, mam doła i tyle.
czekam na wiosnę :0
coś mi się komp zawiesił, ale już ok
Święta święta i po świętach my również w rozjazdach było miło i przyjemnie.Teraz czas wracać do codzienności.Jutro jadę na zastrzyk
bo się odczulam znowu będe zakręcona po tym zastrzyku
no ale jak trza to trza to dla mojego zdrówka
już naprawde nie mam siły na to cholerstwo(azs) a przed świętami tak się cieszyłam bo już wszystko znikło a tu masz babo placek
babcie ją nakarmiły i teraz jest efekt