Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

super gość,

Witam ale masz fajne dziewczyny i super syneczka ile te twoje panienki mają lat??Witam nowe bydgoszczanki.
podziwiam takie poszerzanie rodzinki ;-) ja to tylko jeszcze jednego bobaska bym chciala i starczy mi 
bede pracowac na zastepstwo ciezarnej i mam nadzieje, ze ta jednak po urodzeniu sobie posiedzi w domu hihi niech sie nie spieszy z powrotem 

no ja też tak kiedyś mówiłamwitam nową mamuśkę ;-)z doświadczenia powiem, ze te czwarte dzieci są dość udane hehe wiem co mówię bo jestem z tychpodziwiam takie poszerzanie rodzinki ;-) ja to tylko jeszcze jednego bobaska bym chciala i starczy mi
![]()
a tak się jeszcze spytam dziewczyny z jakiej części Bydgoszczy jesteście 
ponadto mamy teraz ciezkie dni, bo przezynają mu sie naraz 3 zęby: druga górna jedynka i dwie górne dwójki... lada dzień bedziemy miec wiec 6 zebów... mam nadzieje ze sie uspokoi te ząbkowanie na moment, choc w cuda nei wierze bo dolne trójki juz napuchniete... ząbkujący mikołaj daje czadu!!!!!!!!!!!!!! 

i trenuje moją cierpliwosc...