Kasiad
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Witam nową mamusię :-) Ika, ja jestem z Bartodziei.
Widzę, że się szykujesz na czwóreczkę. Ja mam czwóreczkę, ale u mnie to inna para kaloszy, bo starsi są już prawie dorośli, tak więc Oliwka właściwie się chowa jak jedynaczka wśród piątki dorosłych.
Co do dzieci to ja lubię noworodaski, ale uważam, że takie koło roczku są super, chyba bardziej takie wolę niż takie maleńkie.
My dziś byliśmy w Solcu Kujawskim w Parku Jurajskim. Kto jeszcze nie był - polecam, naprawdę fajnie było, Oli była zachwycona. Zdjęcia wkleiłam na naszym wątku zdjęciowym.
Widzę, że się szykujesz na czwóreczkę. Ja mam czwóreczkę, ale u mnie to inna para kaloszy, bo starsi są już prawie dorośli, tak więc Oliwka właściwie się chowa jak jedynaczka wśród piątki dorosłych.
Co do dzieci to ja lubię noworodaski, ale uważam, że takie koło roczku są super, chyba bardziej takie wolę niż takie maleńkie.
My dziś byliśmy w Solcu Kujawskim w Parku Jurajskim. Kto jeszcze nie był - polecam, naprawdę fajnie było, Oli była zachwycona. Zdjęcia wkleiłam na naszym wątku zdjęciowym.
Super masz te starszaki pomogą ci i zajmą sie Olinką super ;-)
Mamy dolna jedynke ale chyba cos jeszcze wyjdzie bo Bruno maruda.
mimo to poszłam w ramach kontroli do przychodni i żeby zapytać o tę zęby a pani doktor stwierdziłam że mały ma zapalenie gardła i wlepiła antybiotyk
i do żłobka kazała dawać
.
.........20-ty się zbliża . Ale zaraz się z Wami żegnam i wychodzę. 
biedactwa, może czas zlikwidować tę beznadziejną reprezentację, bo oni to chyba kaskę czerpią z naszych podatków, co ? 
w sobote mykam do mamusi, do sanatorium, w Karkonosze, jade z Igusiem tylko bo mezulek nas zawiezie i przywiezie, nie chce z nami spedzic wakacji :-( no dobra, nie może po prostu a my chcemy poodychac swiezym gorskim powietrzem