reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Arabella, ja nie pomogę, bo byłam u innej lekarki, ale nie pamiętam nazwiska. Zresztą chwilowo ma dłuższy urlop. Ja natomiast szperałam wczoraj po starym forum bygdoskim ze zdjęciami i znalazłam Twój wpis Arabella, że mieszkałaś sporo czasu na Ogrodach. Gdzie dokładnie? Ja mieszkałam 15 lat na Ogrodach 11 (przy tych wielkich schodach) w latach 1975- 90. Może się znamy, choćby z widzenia :confused::-) Chociaż prawdopodobnie jesteś dużo ode mnie młodsza.

reklama
No to nie ma bata, Arabella, musiałyśmy się znać przynajmniej z widzenia :tak: Napewno chodziłyśmy do jednej podstawówki, do SP25. Ile masz lat jeśli to nie tajemnica :confused: Ja mam 37.

Hej, ja już po wizycie. No i nareszcie zawiało optymizmem :-D, mam być już gotowa bo to może być w każdej chwili :tak:, gdyż szyjka mięciutka, główka bardzo nisko, co czuję :baffled:, synuś ślicznie ułożony, tylko skurczy brak, lekarz mówi że mógł by zrobić masaż szyjki ale to dość nieprzyjemne i bolesne i woli mi tego oszczędzić bo i tak to już kwestia kilku dni.
Potem weszliśmy do Akpola, bo szukaliśmy lalki dla Majki, ale tam nie było, potem ABC i tu był śliczny bobas, którego będzie można ubierać w normalne dziecięce ubrana, a o to właśnie chodziło :tak:, no i jeszcze Carrefour w Galerii i herbatka u znajomych, korzystam na maksa ;-):-D.
soppana Twój kot jest podobny do mojego poprzedniego kocurka :tak:, fajniutki.
agnes to dobrze że dobrze trafiliście z tym lekarzem bo teraz to różnie bywa, powodzenia
Dobranoc

Hej

Arabella ta pani dr nie przyjmuje prywatnie niestety - wiem bo znajomi mieli też problem z małą i do niej dzwonili do przychodni bo terminy długie. Ale kiedy pani wypytała co i jak to wcisnęła ich za 2 tygodnie - kazała wpisać pani w rejestracji ich na wizytę. Więc może poproś o rozmowę z nia w gabinecie, wyjaśnisz jaki problem a ona zadecyduje .

Ewelina z tych okolic to w Bydgoszczy chyba tylko ja (koło Chemika). Kiedys była jeszcze Wanda ale teraz to już w Poznaniu mieszka.

Napisz coś bliżej.

hej...

widze ze tu same sąsiadki sie robią ;-);-)
ja dopiero wstałam, dziś też w nocy przeboje ze skurczami - czemu ja dostaje skurczy tylko w nocy??? wurza mnie to!! mgła za oknem uśpiła mnie nad ranem..
ANIU życzę Ci by wszystko sie pomyślnie rozwiazało! to dobrze, ze coś sie ruszyło z szyjką! niedługo bedziesz tulić dzidziusia... :tak::tak:ja bym chciała choćby tydzień jeszcze poczekac...

Ania ja tez miałam taki pęd po sklepach na samym końcu.
Zaopatrzona w rady kolezanki zakupiłam duże ilości paczek makaronu ,ryżu i kaszy, puszki puńczyka, puszki pomidorów, parę kilo mieska, które podzieliłam na porcje i do zamrazary, zrobiłam sos boloński i do zamrażary. aha i nie posiadawszy zmywary kupiłam plastikowe talerze:-) wyprasowałam 10 koszul meżusiowi do pracy i takie tam inne
W piątek miałam zgłosić się do szpitala więc w czwartek wybralismy się na ogromne lody czekoladowe z polewą czekoladowa i truskawkami i duuuużą coca-colę:-)
A potem jak byliśmy z maluszkiem sami w domu to mogłam się upajać karmieniem i leżeniem:-)
Życzę spokoju i wytrwałości, aha a to jest kotka "kaśka" kocurek to Pimpuś
A Ty Renifer poczekaj jeszcze:-)niech maluszek podrosnie:tak:

Witam, noc minęła spokojnie. Pogoda śliczna, więc po śniadanku pójdziemy z Majką do Polo, ona uwielbia ten sklep ze względu na małe koszyki :tak:.

Ania ja tez miałam taki pęd po sklepach na samym końcu.
Zaopatrzona w rady kolezanki zakupiłam duże ilości paczek makaronu ,ryżu i kaszy, puszki puńczyka, puszki pomidorów, parę kilo mieska, które podzieliłam na porcje i do zamrazary, zrobiłam sos boloński i do zamrażary. aha i nie posiadawszy zmywary kupiłam plastikowe talerze:-) wyprasowałam 10 koszul meżusiowi do pracy i takie tam inne
W piątek miałam zgłosić się do szpitala więc w czwartek wybralismy się na ogromne lody czekoladowe z polewą czekoladowa i truskawkami i duuuużą coca-colę:-)
A potem jak byliśmy z maluszkiem sami w domu to mogłam się upajać karmieniem i leżeniem:-)
Życzę spokoju i wytrwałości, aha a to jest kotka "kaśka" kocurek to Pimpuś
A Ty Renifer poczekaj jeszcze:-)niech maluszek podrosnie:tak:

Z tym pędem po sklepach to u mnie ciężko bo ja to raczej tempem żółwim :-D.
Ja zrobiłam narazie obiad na przyjazd ze szpitala, ale skorzystam z Twojej rady i zrobię jeszcze kilka na parę dni :tak: to bardzo dobry pomysł :tak:.
A te lody :-p:-p

reklama
Witam Was Kochane Bydgoszczanki!
Szukałam jakiegoś forum dla mam i trafiłam na najlepszy!
Właśnie podjęliśmy baaaardzo trudną decyzję- chcemy mieć dziecko nie w domu, ale tu- niestety utkęliśmy za wielką wodą, ale jak ja tęsknię!
Popłakałam się trochę jak Was czytałam!
buziaki i dziekuję Wam bardzo

Do góry