hej
Kasiad dziekuje za przepis na torcik,ale przemyslalam sprawe i przy moich zdolnosciach kulinarnych nie dala bym rady takiego cuda zrobic,wiec zamowilam w Sowie tort krolewski Myszka Minni.
Jesli chodzi o wozek na prezent to chyba kupie na allegro,jeden mi sie podoba pozniej wkleje strone bo teraz cos mi sie nie udaje
:-(
Pozdrawiam:-)
Kasiad dziekuje za przepis na torcik,ale przemyslalam sprawe i przy moich zdolnosciach kulinarnych nie dala bym rady takiego cuda zrobic,wiec zamowilam w Sowie tort krolewski Myszka Minni.
Jesli chodzi o wozek na prezent to chyba kupie na allegro,jeden mi sie podoba pozniej wkleje strone bo teraz cos mi sie nie udaje
:-(Pozdrawiam:-)
pamiętacie mnie jeszcze
nie mam na nią smaka jakiegos szczególnego, ale piję bo po niej nie wymiotuję ... po wszystkim innym tak... jeny, dziewczyny, kończy mi sie ten dwunasty tydzień, z mikusiem i mdłosciami miałam juz na tym etapie spokój, a teraz jeszcze sie mecze... juz zła sie robie... ile to można? cały czas chodze z workiem w kieszeni.. we wtorek wasilewski, ciekawa jestem co powie...