reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

hej
Kasiad dziekuje za przepis na torcik,ale przemyslalam sprawe i przy moich zdolnosciach kulinarnych nie dala bym rady takiego cuda zrobic,wiec zamowilam w Sowie tort krolewski Myszka Minni.
Jesli chodzi o wozek na prezent to chyba kupie na allegro,jeden mi sie podoba pozniej wkleje strone bo teraz cos mi sie nie udaje:tak::-(
Pozdrawiam:-)

reklama
cześć wszystkim mamusiom z Bydgoszczy
jestem tu nowiusieńka
właściwie zarejstrowałam się głównie w celu znalezienia towarzystwa dla mojej niespełna dwuletniej córci, nie mamy znajomych z małymi dziećmi a mała nie uczęszcza do złobka więc praktycznie kontakt z dziećmi ma zerowy
jeżeli któraś z Was jest w podobnej sytuacji napiszcie proszę, może się spotkamy i dzieci pobawią się razem
jeżeli organizujecie jakieś zpotkania lub zabawy dla dzieciaczków to dajcie znac
jesteśmy z Fordonu
z góry dzięki:-)

hej dziewczyny ale mnie tu kupę lat nie było :zawstydzona/y: pamiętacie mnie jeszcze
Rybcia jak nasze spotkanie? jeszcze aktualne czy uległo przedawnieniu? mam nadzieję że nie.
Pozdrawiam Was i to napisania :-)
ania Kochana jak tylko będę w Bydgoszczy a w ogóle w Pl to na pewno się na kawkę wproszę.Teraz obecnie jestem w Anglii tzn. od końca sierpnia jestem razem z Dominiką w Anglii tam gdzie jest nasze w sumie miejsce koło taty i męża.

Ale tu ruch,są nowe mamy,wracają też stare :)
U nas klapa:( dziewczyna,która czasem opiekowała sie Ignasiem znalazła sobie pracę na stałe i teraz mamy problem z odbieraniem ze żłobka. Czynny jest do 17 a my nieraz o tej porze kończymy pracę.
Jezeli znacie kogos kto mógłby np o 16 go odebrac i zaopiekować sie te 2 godz u siebie w domu lub u nas, to dajcie znac:)

mamaamelki ja tez jestem z Fordonu ,mieszkam kolo rynku na osiedlu Szybownikow.Mam coreczke Julke 6 marca bedzie miala 2 latka.A Ty z jakiej czesci Fordonu jestes?

heloł

ola_o już niedługo wylądujesz na porodówce... ale Ci zazdroszcze! nie samego porodu, ale faktu, ze zaraz bedziesz miec wszystko z głowy... powodzenia życzę!

Ania138- oczywiscie ze Cie pamietamy - odzywaj sie kochana! pisz co u Was?

soppana, niestety ja Ci nie pomoge, bo duzo ludzi w bydgoszczy nie znam...

mamusie nowe witam...

u nas ok, oczywiscie pepsi wbrew wszystkiemu na tapecie :-p nie mam na nią smaka jakiegos szczególnego, ale piję bo po niej nie wymiotuję ... po wszystkim innym tak... jeny, dziewczyny, kończy mi sie ten dwunasty tydzień, z mikusiem i mdłosciami miałam juz na tym etapie spokój, a teraz jeszcze sie mecze... juz zła sie robie... ile to można? cały czas chodze z workiem w kieszeni.. we wtorek wasilewski, ciekawa jestem co powie...

Witam wpadlam jush tu kiedys ale jakos tylko na chwile teraz bym chetnie zostala na dluzej. Jestem z fordonu i mam 3 miesiecznego synka. Pozdrawiam ;-)

reklama
Do góry