Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bry, ja od kilku dni dietuje, kupilam tekturkowy chleb, serki wiejskie, twarogi, kefiry i jogurty nat, morze warzyw i chudego miesa dzis dokupie. Od razu mi lepiej, nie podjadam miedzy posilkami, nie jem slodyczy ufff :-)
Tak dokladnie a to dopiero 3tydz. Połogu.. Ale wiesz jak ja codziennie musze wsiąść gondole z Rafałkiem, znieść ja z drugiego piętra, potem z bagażnika auta wyjąć stelaż.. Naszarpac sie żeby go rozłożyć, pozakładać koła i zamontowaj ta gondole z małym .. Potem ponad godzinny spacer, a potem ponownie złożyć i wrzucić do auta stelaż i wnieść małego w gondoli na drugie piętro.. No to po takim ruchu mam nadzieje ze będzie dalej waga tak spadala.. oby oby!!!!
Ja trochę modyfikuje dietę bo mam zastój. .. od kilku dni waga ani rusz ciągle 82,2 na liczniku ...
Więc 4 posiłki o stałych bezwzględnie porach dnia i więcej białka. Ale mała ma gazy które ją męczą więc niewiele mogę jeść póki co ... warzyw mi masakry cz nie brakuje pomidorów ogórków papryki świeżej sałaty mniam mniam ... no cóż ... jeszcze trochę