reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

centymetry i kilograny na "+"

Ja się przed ciąża odchudzałam i schudłam z 75 na 62 kg pół roku walczyłam o taką wagę a teraz tylko dowiedziałam się ze jestem w ciąży okazało się ze mam +3.A na wizycie w 10 tygodniu miałam już +5,5 w 13 tygodniu +7 w 18 tygodniu 10kg więcej.A teraz jest 20 i nie wiem boje sie wchodzić na wage a tak naprawdę biust mi najbardziej urósł i brzuch w tyłek tylko trochę poszło i w nogi z 2 cm w obwodzie.Każda ciąża jest inna naprawdę podobno ma być synek a przy poprzednim synku przytyłam tylko 12 -13 kg i jak urodziłam wchodziłam we wszystkie ciuchy.Ale chyba sie tym tak nie przejmuje ważniejsze dla mnie jest żeby było zdrowe

reklama
Spoko my z Mata chyba przodujemy- ona ostatnio miala 110 cm, ja mam ok 111-112 cm ;-)
Wiec goncie mnie jak potraficie :-D:-D

aż sie zmierzyłam - remis na pierwszym miejscu :-p- bo mam dokładnie 111/112 cm ;-):-D

monika w piersi to mi chyba najbardziej poszlo mam takie balony ze sie ich boje poprostu:-D

ja ze 104/105 cm mam juz 110 cm - a jeszcze kilka cm spokojnie przybędzie :baffled:

ja już prawie do 60kg dobijam, a zaczynałam od 54,5 w 7tyg bo wczesniej to nie wiem, w życiu tyle nie ważyłam i nie podoba mi się to za bardzo, chciałam z 10kg przytyć przez całą ciążę a potem ładnie wszystko zrzucić przy porodzie i karmieniu a tu guzik, zima idzie i jeść się chce, Damian chyba po tatusiu duży chłopak będzie bo mój K. to potężny facet jest, muszę się więcej ruszać

Czesc dziewczyny ! Pocieszylyscie mnie z tymi kg na plusie. Ja juz mam 6 na plusie przy czym ostatenie 4 przybyly mi w ciagu ostatnich tygodni:szok:. W oszalamiajacym tempie zamieniam sie w mega bulinke. Przy czym nie objadam sie, wiec nie wiem skad one sie namnazaja:cool::cool: Co prawda jestem w trojpaku ( blizniaki), aczkolwiek dzieciaczki waza po 300 g, wiec nie wiem gdzie to pozostale 5. Juz sie boje pomyslec, ile bedzie do zgubienia po ciazy, tym bardziej ze najbardziej sie tyje w 8 i 9 miesiacu..;/

reklama
Czesc dziewczyny ! Pocieszylyscie mnie z tymi kg na plusie. Ja juz mam 6 na plusie przy czym ostatenie 4 przybyly mi w ciagu ostatnich tygodni:szok:. W oszalamiajacym tempie zamieniam sie w mega bulinke. Przy czym nie objadam sie, wiec nie wiem skad one sie namnazaja:cool::cool: Co prawda jestem w trojpaku ( blizniaki), aczkolwiek dzieciaczki waza po 300 g, wiec nie wiem gdzie to pozostale 5. Juz sie boje pomyslec, ile bedzie do zgubienia po ciazy, tym bardziej ze najbardziej sie tyje w 8 i 9 miesiacu..;/

No mamy kolejne blizniaki na forum i sie nie ujawniaja? :szok: :-)
Hej napisz na pogadowkach cos wiecej o sobie i o malenstwach :-)

Do góry