reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

centymetry i kilograny na "+"

reklama
Mamam bliźniaków u nas pierwszy raz pisała ;-) a wystarczy wejśc w profil i zobaczyć, że wcześniejsze posty sa na wątku o ciąży bliźniaczej ;-)

a ja dziś stanełam na wagę i w ciągu miesiąca 3 kg (od początku będzie już 7 kg :baffled:)

Mamam bliźniaków u nas pierwszy raz pisała ;-) a wystarczy wejśc w profil i zobaczyć, że wcześniejsze posty sa na wątku o ciąży bliźniaczej ;-)

a ja dziś stanełam na wagę i w ciągu miesiąca 3 kg (od początku będzie już 7 kg :baffled:)

gratuluje :) to tak jak ja - szczesliwa 7mka :) :) :)

a co do blizniaczkow to roznie bywa - moja kolezanka jest wlasnie w 38 tygodniu i ledwo chodzi, ale blizniaki jeszcze sie nie pchaja do wyjscia :) :) :)

O masz pierwsze bliźniaki się pojawiły u Nas
Ciekawe tylko czy mama bliźniaków z nami zostanie? Ja bym bardzo bardzo chciała więc zapraszamy do Nas ( jeżeli termin marcowy się zgadza)

a ja proszę mamę bliźniaków o dane na pw żebym do listy mogła dopisać pierwsze marcowe bliźniaki :D:D

JA mam już 4,5 na PLUSIE... Z czego 2 kg przez ostatni miesiąc przybyło. Rozpędzam się nie ma co...:/ strach się bać!!! Z Gabrsyią przytyłam 22kg!!! Wolałabym nie powtarzać tego wyczynu...Ale co poradzić jak ostatnio odkurzacz żołądkowy mi się włączył i non stop głodna chodzę:)

reklama
Do góry