mala.di
Fanka BB :)
kocham jogurty, wiec jak cos dam rade na nich
obym tylko w ogole mogla jesc cokolwiek.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny, a ile sie lezy po cesarce w szpitalu? zakladajac ze dzidzius bedzie zdrowy i nie bedzie zadnych wiekszych komplikacji .
ja jestem w tej sytuacji co Ty, i mi mówią ze sie dziecko jeszcze moze obrócić... i to jest w pewnym sensie najgorsze, wolalabym miec pewnosc ze mnie tną albo ze rodze naturalnie, zeby sie jakos psychicznie przygotować
U mnie to samo. Ja mam wizytę 20 czerwca i mam nadzieję, że już coś mi konkretnego powie. Też mi ginka mówi, że wody płodowe w normie ale brzucha też nie mam dużego a młody tak nisko siedzi, że mam nadzieję, że już się nie odwróci, bo mu ciasno. Rączkami mi liczy żebra, nóżkami opkopuje pęcherz więc pewnie za dużo miejsca nie ma. Ale tak jak dziewczyny piszą, różnie może być.