reklama

Chłopak czy dziewczynka?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
onesmile, tez mam polowkowe jutro i tez w UK, smiesznie by bylo jakbysmy na siebie wpadly, choc to kraj nie maly, wiec prawdopodobienstwo zadne!

Nie dziekuje, dziewczyny, zeby nie zapeszyc!

kahaaa - no to tez trzymam mocno kciuki!!!!! Musi byc dobrze!!!! A tak przy okazji, ja mieszkam w Szkocji, w Edynburgu, a Ty?

onesmile, ja mieszkam na pólnocy anglii tuz pod szkocka granica
jak po wizytach? jakies nowosci, przybyło nam dziewczynek czy chlopców?

Ja ponoc czekam na dziewczynke:)))))))
Pani nam powiedzila ze jest na tyle pewna plci, ze moze powiedzic ze bedzie dziewczynka. Moja Iga Maya...... nadal sie nei moge zdecydowac:)
Bylebyla zdrowa.

Hej dziewczyny,

Na watku glownym opisalam wszystko dokladnie, tu potwierdzam tylko, ze to jednak CHŁOPAK!!:-)Lekarz powiedzial,ze na 500% dziecko jest plci meskiej i powiekszyl na ekranie jego 'klejnoty' :-)))A ja czulam,ze to chlopak! Teraz tylko trzymajcie kciuki,zeby to serducho bylo jednak w porzadku...

Smoniq - gratuluje coreczki :-) Sami mamy problem z imionami, czy Krzysztof czy Paweł, czy moze Krzysztof Paweł, czy Paweł Krzysztof :-))

Onesmile- jeszcze raz gratuluje, a co do imion to znam wielu Krzysztofow, strasznie marudne i niezdecydowane jak na mezczyzn stworzenia, nie mniej kazdego lubie jako kumpla, ale z bratem czasami ciezko sie porozumiec. Pawla znam jednego i okej:-D

A wlasnie czytacie znaczenie imion, ktore wybieracie??? sadzicie ze ma to jakis wplyw na osobowosc???

reklama
ladygab - no to mnie pocieszylas :-) Krzysztofy marudy? Nieee :-) Znam kilku i z reguly sa bardzo obrotni i zdecydowani, wiedza, czego chca :-) To juz Pawly wydaja mi sie bardziej 'rozmemlane' :-))) Ale imie Pawel podobalo mi sie cale zycie i tak samo ladnie brzmi w kazdym innym jezyku :-) Paul, Paolo, Pablo...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry