Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Gabires nie tylko Ty nie wiesz kto Ci w brzuszku fikołki robi z tym, że ja chcę wiedzieć, a maluch nie chce zdradzić tajemnicy. Oby do przyszłego czwartku. Może wtedy się uda.
Jeszcze ja, jeszcze ja nie wiem, kto mi siedzi w brzuchu, jutro kończę 23 tygi, a usg mamy dopiero za tydzień, jak maluch zechce to sie pokaże i sie okażę, czy różowe rzeczy po córze sie przydadzą, czy kompletujemy wyprawkę od początku
W mojej rodzinie są same chłopaki i już nikt nawet nie pamięta małej dziewczynki w rodzinie więc w końcu jakiś przełom :-) A 5 lat temu jak urodziłam syna to na wsi u mojej babci narodziło się 10 chłopaków i jedna dziewczynka. Ale te dziewuszki będą miały fajnie
Sylwia ZG mi Sandecki powiedział przy naszym usg, że ogonek "świeci" na jasno na zdjęciu, a u nas jak najechał na TO miejsce to były 3 kreski- czyli dziewczynka ;-).