Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
CZEŚĆ
My małą chrzcimy za 2 tygodnie -30 sierpnia podczas mszy.
Alkoholu nie przewiduje wolałabym nie!!
Hej :-)
Ja tylko chciałam się pochwalić komplecikiem, jaki kupiłam dziś małej na Chrzest (jest 30 sierpnia). Do tego są jeszcze butki i czapeczka. Cuda teraz robią![]()
. My też chrzcimy Małą 30 sierpnia (będzie w sumie 8 dzieci). Dorota u nas też impreza bez alkoholu !!!CZEŚĆ
My małą chrzcimy za 2 tygodnie -30 sierpnia podczas mszy.
Hej :-)
Ja tylko chciałam się pochwalić komplecikiem, jaki kupiłam dziś małej na Chrzest (jest 30 sierpnia). Do tego są jeszcze butki i czapeczka. Cuda teraz robią![]()
Widzę, że 30 sierpnia w modzie. My też chrzcimy Małą 30 sierpnia (będzie w sumie 8 dzieci). Dorota u nas też impreza bez alkoholu !!!

, my też 30 :-):-):-)

A my już po chrzcinach (15 sierpnia), razem z nami chrzciło się 6 dzieci. To była też nasza pierwsza rocznica ślubu. Mały był bardzo grzeczniutki. Nawet jak ksiądz polewał mu główkę to się usmiechnął, chyba myslał że czas kąpieli przyszedł hehehe.:-)![]()

Olek nosil szatke, ktora u malza w rodzinie przekazuje sie z pokolenia na pokolenie
. W sumie mielismy 15 gosci i 4 dzieci. Alkohol byl w sladowych ilosciach
. Stwierdzilismy, ze nie ma co popadac w skrajnosc
Pogoda dopisala i bylo piekne sloneczko
Dziewczyny, czy do chrztu rodzice tez sie musza koniecznie spowiadac?

A co? Tyle masz na sumieniu, że do chrztu nie zdążysz? ;-):-):-):-):-):-)

zebys wiedziala
a tak na serio to:
1) nie pamietam juz jak szla formulka
2) po niemiecku brak mi slownictwa...koscielnego
3) przyjezdzamy w sobote rano do PL a wieczorem juz chrzcimy i z czasem bedzie kiepsko
ale chyba sie nie wywine :-(