reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chrzciny

kiedys nasz znajomy opowiadal ze jechal tramwajem we wrocku. i byl tam taki chlopczyk z mamusia. chlopczyk kopal kolege w noge, w koncu K poprosil mame malego by zwrocila mu uwage na to ona ze nie moze mu tego zabronic jesli maly chce tak robic bo ona mu niczego nie zakazuje, bo to wywoluje u dziecka frustracje itp. na to kolega nic nie odparl ale jak wychodzil juz to wyciagnal z buzi gume do zucia i wczepil jej we wlosy. ona z krzykiem- co pan robi?? a on tylko odparl: mnie tez wychowywano bezstresowo...
czasem tylko tak mozna cos przetlumaczyc... ::)

reklama
magdalenaB pisze:
kiedys nasz znajomy opowiadal ze jechal tramwajem we wrocku. i byl tam taki chlopczyk z mamusia. chlopczyk kopal kolege w noge, w koncu K poprosil mame malego by zwrocila mu uwage na to ona ze nie moze mu tego zabronic jesli maly chce tak robic bo ona mu niczego nie zakazuje, bo to wywoluje u dziecka frustracje itp. na to kolega nic nie odparl ale jak wychodzil juz to wyciagnal z buzi gume do zucia i wczepil jej we wlosy. ona z krzykiem- co pan robi?? a on tylko odparl: mnie tez wychowywano bezstresowo...
;D ;D ;D

maga_86 pisze:
no właśnie, najbardziej wkurza mnie brak reakcji ze strony matki...a ona jeszcze kiedyś z rozbrajającym uśmiechem stwierdziła,że dać jest dziecko do wychowania to każde takie będzie, czasami się zastanawiam jakim cudem mając nic nie wiedzącą o dobrym wychowaniu matkę i ojca alkoholika mój facet jest normalny ???

Maga: w tym przypadku możemy sobie padać ręce.

magdalenaB pisze:
:o :o :o

magdalenaB pisze:

No niestety czasem tylko taka droga pozostaje...

ja bym się nie odważyła na takie tlumaczenie....

A swoją drogą: będę pilnować K, ąeby mi nikt gumy do żucia nie przykleił do włosóe :)

A my juz po chrzcinach. wszystko ladnie wyszlo. Patryczek byl grzeczny, nie plakal, smial sie do ksiedza. Najsmieszniej bylo kiedy podczas kazania zaczal sie przeciagac i ziewac a ksiadz powiedzial "Patryk nie ziewaj juz kancze":) Ksiadz bardzo sympatyczny, franszkanin. Na chrzty mial smieszna stule w buzie dzieci.
Zaraz wkeljam kilka fotek.

reklama
Do góry