Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
My mamy termin na 30 IX mamnadzieje ze tym razem juz nie bedziemy przekladac i wszystkim bedzie pasowac... Margarett widzialam kiedys w ktoryms z miesiecznikow o dzieciach szablony ubranek..poszperam,moze jeszcze nie wyrzucilam.
Margarett przekopalam te gazety i niestety w tych co mam to nie znalazlam ale wpadl mi pomysl ze kiedys w empiku widzialam w dziale robotki reczne takie rozne broszurki i pisemka ze wzorami i szablonami.We wtorek bede w Galerii to moge zerknac i dac Ci znac czy cos tam jest jesli nic do tego czasu nie znajdziesz.
My ten wielki dzień już też mamy za sobą. Fotoreportaż:
Z mamą
z tatą
Z chrzestnymi
Obecność Tygrysa była obowiązkowa
Dajcie dotknąć
Polanie głowy calkiem mi się podobało, zwłaszcza ten księdza dzbanuszek mnie zaciekawił
JUż ochrzczona
Ja już chcę do domu
Ogólnie rzecz ujmując było ok. W domu Klaudia była marudna, bo nigdy tylu ludzi nie widziała a do tego każdy jeszcze coś od niej chciał. Na szczęście trochę też pospała więc mogliśmy troszkę zająć się goścmi. W każdym razie mamy już w domu Aniołka.
Dori śliczne zdjęcia Klaudia wyglądała ślicznie mamusia zresztą też
Mój Kubuś też już powiększa grono aniołków chrzest mieliśmy w sobotę. Mały był bardzo grzeczny w kościele z zainteresowaniem rozglądał się w koło a najbardziej interesował go ksiądz W domu też był grzeczny nie przeszkadzała mu duża ilość gości i chałas bo było sporo dzieci kiedy przyszła pora na spanie bez problemu zasnął
DoriKlaudia wygladzla przeslodko a mama i tata uroczo W ogole ta twoja cora to niezla laska Idzia tak mamy chrzest w sobote indywidualny, cala ceramonnia trwac bedzie okolo 15 min.To bardzo dobre rozwiazanie jak sie ma liczna rodzine a i dzidzia sie nie zdazy znudzic.