• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Chrzest

Witam bede chrzestnym na chrzest ile dac gotówki dodam ze niestety mam złą sytuację finansową
Dodam tylko, że u nas przyjęcie było w restauracji. Chrzestny zarabia całkiem dobrze, to mój brat. Jeśli przyjęcie jest nieduże to śmiało może być połowa mniej albo prezent. W byciu świadkiem nie chodzi o pieniądze. Pisałam tylko jak było u nas

reklama
Nie przejmuj się kwotą, jeśli teraz masz trudny okres finansowy. Najważniejsze, że będziesz na chrzcie i że jesteś obecny. Nawet symboliczna suma jest okej, a szczere życzenia to najlepszy prezent. Nie stresuj się tym za bardzo.

Nie przejmuj się kwotą, jeśli teraz masz trudny okres finansowy. Najważniejsze, że będziesz na chrzcie i że jesteś obecny. Nawet symboliczna suma jest okej, a szczere życzenia to najlepszy prezent. Nie stresuj się tym za bardzo.
Dzięki. Właśnie tym sie stresuje bardzo i przejmuje bo chciałbym dać więcej niż moge ale no niestety i myślę ze teraz dam ile moge a na mikołaja dorzucę

U nas na chrzcie i u jednego syna i u drugiego z tego co pamiętam to dużo prezentów podostawali. Młodszy od dziadków dostał z 300zł chyba i obrazek do tego. A starszy od kuzynki 19 lat starszej dostał maskotkę (z którą do dzisiaj śpi, chociaż była zapomniana przez chwilę) i ciuszki. Więc całkiem fajny prezent może być jakaś metryczka, obrazek i nieduża kwota gotówki. My robiliśmy chrzciny w domu na 20 osób i obu. Kup do tego spersonalizowaną szatke białą (tak moja siostra zrobiła 3 lata temu) i jakoś drobny prezent ewentualnie kasa. Najważniejsze że będziesz i nawet dając drobiazg jest ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry