Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pokaż pokaż;-) Dziś widziałam zachustowaną dziewczynę z maleństwem, śmiesznie, bo szła z bananem na twarzy i dumna jak paw - jakby ona jedyna po Lublinie tak chodziła
Tusiaczek - pokaz bo tez nie wiem co to za chusta!
W warszawie konczy sie w niedziele tydzien bliskosci, byly warsztaty m.in z chustowania. Jutro planuje sie wybrac do łazienek bedzie spotkanie chustowych rodzicow - moze oblukam tam dla siebie jakas nowa propozycjd chusty :-)
Vombati to właściwie jedna laska, szyje chusty kółkowe. Najczęściej pojedyncze egzemplarze na zamówienie. I według mnie są piękne. Chciałam coś wyjściowego to mam.
Wlaśnie mało zdjęć wrzucamy zachustowanych.
Tu byłam taka zadowolona, że Zola nie płakała podczas wiązania, i że paski mi równo się układają i... podczas robienia. zdjęcia córka się napięła i wyprostowała nóżki. Efekt krzywe nogi, źle zawiązana chusta.