Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja swoją chustę schowalam poki co, na wycieczkę mialam wziąć i zapomnialam, ale Zuzia tak lubi wózek, ze nie mam problemów żadnych Ola w jej wieku nie dala sie wyprowadzić na spacer wieczorem inaczej niż w chuście
Wczoraj jak zawinelam się z Zolinka to ona tak fajnie się rozgladala przez pierwsze 10-15 minut Ludzie, nawet dzieciaki zagadywali, że jakie ladne "baby", i tak blisko mamusi. Potem zasnela do czasu az mama usiadla aby zjeść.
Widziałam angielskich turystów z nosidlem BB. Dziewczynka 5,5 miesiąca, noszona przodem do świata i tak ryczala, że za chwilę już widzialam u mamy na rekach. I ta mama zdziwiona, ze moja "tak ładnie spi". Wygodnie jej to spi
A ja ma nosidlo. Bo czasem chciałabym gdzie pojechać autem i to wiazanie na parkingach mnie. zniechęca. Tak rachu ciach wkladam w nosidlo i idę.
Na razie mam BabyBjorn które jest "czystym złem" wg chustonoszek.