reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Chusty, noszenie

reklama
ale ja naprawdę nie uważam że bebelu jest złej jakości.........a kółkowa to całkiem co innego....ja pisze o długiej wiązanej. ale i tak każda mama sama zdecyduje przecież najlepiej poradzić się dobrego rehabilitanta i już.

ja mam chuste wiazana, ok 5m dlugosci i jest ekstra. kilka razy juz malego mialam w niej i spal jak zabity. nawet do sklepu jest dobrym rozwiazaniem bo nie meczymy sie z wozkiem.

ja mam chuste wiazana, ok 5m dlugosci i jest ekstra. kilka razy juz malego mialam w niej i spal jak zabity. nawet do sklepu jest dobrym rozwiazaniem bo nie meczymy sie z wozkiem.
Ja też mam chustę 4,90 :) I starszego synka Julka, który też był noszony :-D
Też gorąco polecam!

Witajcie mam pytanie, co sądzicie o chuście Red Castle Nosidło typu Chusta Tikamak
BabyStyle.pl sklep dla dzieci - artykuły dla dzieci, odzież dziecięca, odzież dla niemowląt, akcesoria dziecięce - Nosidełko Red Castle Tikamak granatowe pasy
http://www.babyclub.pl/projector.php?product=542&passages=wp
bo kupiłam taką gdy Marcinek miał już 4 miesiące. Wynosiłam go w niej i byłam bardzo zadowolona, do dziś uważam, że był to jeden z najlepszych moich zakupów. Ale nie wiem czy na pewno jest dobra dla takiego maluszka jak Ewunia ze względu na jej bioderka.

Magali, wklei link jaka to chusta i gzdie można ją kupić, za ile?? Z góry dzięki. :-)

znajoma mi uszyla wg instrukcji z oooooOPPAMAMA - chusty i miękkie nosidła bo nie chcialam placic 200zl zanim nie sprobuje.
ale wejdz tez na chusta.pl - chusty nosidełka dla dzieci i niemowląt - Start
chustomania wszystko o chustach i noszeniu i tam sa linki do innych jeszcze. a poza tym szykuje sie do kupna na allegro. dobre firmy to polska NATI, czeska VATANAI, niemieckie DYDIMOS i HOPPEDIZ oraz ELLAROO
w lodzi jest tzw klub kangura gdzie sie mozna spotkac i powymieniac dosw. z chusta, w wa-wie tez jest z tego co wiem. http://klubkangura.warszawa.prv.pl/

reklama
Do góry