reklama

chusty

Zaczęłam się zastanawiać nad nową. Bo skoro te używane na allegro są w stanie idealnym i wszystkie " prawie nieużywane", to czy są złamane? To może już lepiej nie bawić się w licytacje itp i kupić z marszu nową (ceną niewiele się różnią...)?

reklama
a ja dziś stałam się szczęśliwą posiadaczką girasolki w kolorze leśnej niezapominajki:-) w końcu się zdecydowałam i wylicytowałam nieużywaną za 165zł. Czekam na przesyłkę i się będziemy chustować, elastyka oddaję, ale przynajmniej wiązać na nim się nauczyłam

aestima myśle, że mało używana też jest ok, bo już była przynajmniej pare razy prana i troszkę wiązana a zawsze taniej wychodzi, ja własnie kupiłam mało używaną nati za 150zł i wiąże sie super, ale decyzja należy do ciebie ;-)

kat.j1 my jutro idziemy na rehabilitacje to podpytam co z chustowaniem, bo zapomniałam wczoraj zapytac neurologa :wściekła/y: ale nie wyobrażam sobie odstawienia chusty

dziewczyny, aż mnie skręca, w pn wylicytowałam girasolkę i do tej pory jej nie mam:wściekła/y:wpłaciłam kasę od razu, a laska po 2-ch moich mailach odpisała w pt, że wysłała przesyłką priorytetową...to chyba dziś powinna być?a nie ma...

mrsmoon jesli babka twierdzi, że przesłała to przejdź się na pocztę i zapytaj. Niestety czasem listonoszowi nie chce się zostawić awizo, wiele razy się z tym spotkałam...

jest! jest! jest! już się suszy!!! dobrze, że ominęła mnie wycieczka na pocztę, bo ja mam pocztę obok aresztu śledczego i pełno tam lambadziar nadających paczki dla swoich osiłków

reklama
mrsmoon powodzenia w motaniu i czekamy na fotki :-)

Mój Mati już nie chce w wózku leżeć on woli w chuście bo wszystko widzi ale musze mu ręce wyciągać bo inaczej sie szarpie - co za ciekawskie dziecko ;-) :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry