• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

ja też leże i gmeram w necie....normalnie masakra...jak mam tak leżeć do 1 września to chyba oci.....je...wrrrr no ale cóż....

a my to już jesteśmy w 7 miesiącu??

Ostatnia edycja:
reklama
zalezy jak kto liczy... prawidlowo 28 tydzien to 7 mies i 3 trymestr... ale jakby liczyc ze jestesmy w... ktoryms tygodniu a nie np 27 tygodni?
no bo ja mowie jak juz 27 +1 to jestem w 28 tyg nie?? czy sie zakrecilam ??:-D

nie wiem właśnie tego...ale w moich mądrych książkach jest napisane że od 27 tygodnia to 7 miesiąc a od 28 to 3 trymestr...to ja już nie wiem....

Milena twoje dziewczynki kopią?? bo moi odkąd leże to coś mniej....

Czesc dziewczyn.Czytam te wasze dolgliwości i wam powiem , że mnie też dopadły . dzisiaj brzuch strasznie mnie bolał musiałam poleżeć. Duszności też mam. A co do apetytu to nawet nie mowie przed chwilką zjadłam bób potem arbuza a teraz szykuje kolacje i pewnie przed spaniem jeszcze koktail truskawkowy masakra. Jutro badania glukozą jak pomyślę to mnie .......miałam dzisiaj poprasować ciuszki bo już poprane ale jestem słaba i zostawiłam to na jutro. Pozdrawiam Was całuski

czesc Ewa! powodzenia na tescie z glukoza ;) ja mam za 10 dni... mniam :eek: naszczescie w angli sa smakowe napoje-chyba pomaranczowy wiec mam nadzieje,ze nie bedzie taki niesmaczny jak ten w pl :-D wiesz juz co bedziesz miala?? 2 dziewczynki tak ???

hipp-oliwka-pielegnacyjna-200ml.jpg

hipp-zel-do-mycia-ciala-i-wlosow-400ml.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry