• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
cześć dziewczyny,
kasiek808, witamy wśród mam 3w1:)

A ja dziś też niedawno wstałam bo w nocy 2h przerwy:(

A po wczorajszej wizycie u kardiologa jestem podminowana, nastraszył mnie okropnie aż się popłakałam, więc muszę iść do kolejnego bo aż nie mogę uwierzyć w to co mi powiedział.
Niby moja arytmia jest tak duża że on wysłałby mnie w ciąży na ablację, która szkodliwa jest dla dzieci, że nie można z tym poczekać do rozwiązania bo niby zrozumiałam że może mi się coś stać...:( ale mam nadzieję że dostanę się do jakiegoś specjalisty zaburzeń rytmu serca i wtedy okaże się że nie jest tak źle i humorek będę miała lepszy...
Dobrze że mam swoje maluchy, i mojego M dzięki nim jest lżej...
Wszystkim nam życzę zdrówka i wytrwałości co najmniej do 35 tygodnia:)

Witam was w ten pochmurny dzionek, a raczej juz południe. Ja dzis ide na wizyte, od wczoraj mam mdłości i zle sie czuje, do tego od 3 dni mam straszne swedzenie skóry nóg i ramion szczególnie na noc az nie moge spac. Mialam juz lekkie swedzenie ponad 2 tygodnie temu i robione próby watrobowe bo mysleli ze cholestaza, ale badania byly ok, ale podobno moga sie zmienic z dnia na dzien. Mam nadzieje ze to nie ta cholerna cholestaza:-(.

Ja mam tetno nawet ponad 120 i mówili mi ze to ok w ciazy blizniaczej, czasami czuje ze serce chce mi wyskoczyc, mialam juz ekg i echo serca ale wszystko tam bylo ok.Mysle ze w ciazy to nasze serduszko moze dawac wszelakie objawy.

No witam dziewczynki widze, ze dzisiaj praktycznie dla wszystkich nie najlepszy dzien..ja wstałam rano z plamieniem i bólem brzucha :-(, cholera jasna ciągle cos..dzis lezakuje solidnie i zobaczymy co dalej.
reniag poradz sie innego lekarza,wiesz co lekarz to inna opinia..trzymam kciuki bedzie dobrze!!
kasiek808 to zrób jeszcze raz badania...a moze to sucha skóra??

kasiek808 ja tez dzis miałam isc zbadac d-dimery i krzepliwosc , a tu nici z moich planów..mam jeszcze pytanko do was dziewczynki,kiedy wam brzuch zaczął rosnąć??Mi od dwóch tygodni nawet nie drgnął, a mierze sie codziennie w pasie..

reklama
#rabbit# dzieki, jestem chyba na wszystkich mozliwych lekach duphaston, luteina,clexan no i encorton ale schodze z dawki, w sobote byłam u gina i było ok..nie wiem skad sie to wzielo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry