• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
a ja dopiero zjadłam bób z bułeczką i nie mam na nic więcej ochoty.
Jak jestem w ciąży to jakoś sama nie wiem co bym zjadła, raz lody mi smakują a innym razem już niekoniecznie:(

my dziś już po ważeniu dzieci i Jasiu 1800g a Basiunia 2010g, tatuś zmartwiony że synek będzie mniejszy niż córcia:) och ci faceci....

a wieczorem na badanie szyjki, mam nadzieję że trzyma się dzielnie bo ostatnio niestety twardnienia brzucha sie przyplątały:(

ja też się nudzę:( ogólnie czas zabijam na grzebaniu w necie, allegro:) oglądam na youtube filmiki o pielęgnacji noworodków, dvd i seriale, ksiazka + jedzenie i spanie:) te ostatnie pozycje najlepiej mi wychodza:)

ojjj dziewczyny czytam i czytam i coraz bardziej glodna jestem :) ja czekam az sie moj maly ksiaze obudzi i zjemy zupke/krem kalafiorowy i kopytka z sosem pieczeniowym i mloda kiszona kapustke na cieplo :) a na koniec lody :)

karola super waga malenstw!!

ohhh jak ja wam zazdroszcze juz zaawansowania ciazy... przede mna jeszcze tyleeee czasu... poki co lekarka kazala mi wytrzymac do poczatku pazdziernika (32tc) a jak dobrze pojdzie to do poczatku listopada (36tc)...
troche sie lekarka boi i moja macice (synka rodzilam 2 lata temu przez cc)... ahhh zeby to szybko zlecialo...

Milenka - no właśnie jeszcze nie wszystko zorganizowane:( w sumie to wszystko co pozostało to na głowie M półki przymocować, komody poprzesuwać etc jakbym była w stanie to sama bym to wszystko zrobiła od razu ale mój M to wyluzowany:) a ja mam juz chyba jakis mega instynkt wicia gniazda:)

dziewczyny już niedługo u Was będzie 30tc i uwierzcie że mi też czas się wlecze i już chciałabym zeby był 36 a najlepiej 37tc:)

reniag - ja do kardiologa ide 12 ciekawe jak skomentuje moje wyniki a Ty nie przejmuj sie tym ... (brak przyzwoitych słów) nie wiem jak mozna denerwowac kobiete w ciazy? moze warto o opinie innego lekarza, poza tym wazne jak Ty sie czujesz z sercem, w końcu nie masz tego od tyg tylko dłuzej i jak dajesz rade to moze warto poczekac az dzieciaki sie urodza a nie juz jakas operacje robic??? nic sie nie martw

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry