• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

kasiek tym razem dwa aniołki do ciebie wrócą...i będziesz tulić je całymi latami....będzie dobrze...wszystkie dotrwamy.....musimy przemęczyć to leżenie...tablety i inne niedogodności....

nie mogę się doczekać kiedy będziemy wysyłać fotki dzieciaków....a tak wogóle to proponuję się wymienić nr komórek...żeby się nie martwić jak któraś nie będzie się pokazywać na BB...

dobry pomysł, mozemybyc lekko zajęte:)))))) a na tel lub sms zawsze znajdzie sie czas.

reklama
znam Karola Twoj bol... ta sama sytuacja... jednak do mnie przyjechala na 2 miesiace mama to nie powiem,ze bardzo mi duzo pomaga ;) a Ty masz kogos kto moglby Ci pomoc?? zajac sie malym itp??

znam Karola Twoj bol... ta sama sytuacja... jednak do mnie przyjechala na 2 miesiace mama to nie powiem,ze bardzo mi duzo pomaga ;) a Ty masz kogos kto moglby Ci pomoc?? zajac sie malym itp??

Niestety nie, mam tylko panią do sprzątania itp ale od pażdziernika bedzie mi pomagała moja mama, która własnie zamyka swoje interesy zeby byc z nami. Rodzice chca sprzedac mieszkanie zeby przeprowadzic sie blizej bo mieszkają na drugim koncu Wawy. W normalny dzien jedzie sie ok 1.40min masakra, a w korkach 2razy tyle.

Niestety nie, mam tylko panią do sprzątania itp ale od pażdziernika bedzie mi pomagała moja mama, która własnie zamyka swoje interesy zeby byc z nami. Rodzice chca sprzedac mieszkanie zeby przeprowadzic sie blizej bo mieszkają na drugim koncu Wawy. W normalny dzien jedzie sie ok 1.40min masakra, a w korkach 2razy tyle.
dobre i to ;) mam nadzieje,ze nie dopadna Cie te przykre dolegliwosci i bedziesz mogla skakac na jednej nodze do konca :-D a Twoj Franio nalezy do spokojnych czy nie daje mamie odpoczac??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry