• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

Witam dziewczynki u mnie plamienia ustały całkowicie,dzis tylko brzuszek mnie boli, ale mam nadzieje, ze wreszcie zaczyna sie rozciagac i rosnąć, bo gdzie te dziecioki sie mieszczą tam ;-).
karola2112 odpoczywaj, lez i nie wstawaj!!zacisnij mocno nogi i niech siedzą bąble jak najdłuzej!!
kasiek808 kochana Ty tez juz prawie na koncu drogi :) chyba, ze chcesz sie ze mna zamienic co??Bedzie dobrze zobaczysz mysl pozytywnie!!
Zaraz wszytskie kochane zostaniecie mamusiami, juz tuz tuż!!A ja tu praktycznie jako ostatnia zostane..achh

reklama
Wiem wiem stres to moje drugie imie:zawstydzona/y:.
ewaw1 to super ze plamienie juz przeszło, powiem ci dla otuchy ze ja mialam takie silne bóle brzucha jak na @ do 14 tygodnia i wszystko bylo ok. Plamienie też mi sie zdazyło. Moja ginka powiedziala ze ciaza bliźniacza ma to do siebie ze wszelkie dolegliwosci beda sie zdazac czesciej i mocniej niz w pojedynczej.

Mam wyniki z p.watrobowych AST17U/l534N

ALT17U/l055N

Bilirubina całkowita5,70µmol/l3,4020,50N

Fosfataza zasadowa196U/l40150H

GGTP32U/l936N

No i nie wiem co mam myśleć o tej Fosfatazie, na forach pisza ze to wskazuje na cholestaze(nie mówiąc juz o innych ciezkich chorobach), a napisałam sms do mojej ginki i mówi ze nic sie nie dzieje. No nic poczekam spokojnie do wizyty. W moczu tez mi cos tam wyszlo ale powtórze jutro bo raz tez tak mialam i drugi wyszedl ok.

kasiek808 - niestety nie jestem w stanie pomóc, ale jeśli Twoja gin mówi że nic się nie dzieje to może lepiej jej posłuchać?myslę że mają doświadczenie lekarze w tych sprawach i na pewno nie narażałaby Ciebie jak i dzieci na niebezpieczeństwo, nie denerwuj się, może przez jakiś czas bardziej lekkostrawna dieta zeby odciazyc watrobe???

hej dziewczyny, ja tylko na chwile bo zaraz wybieramy sie do szitala, mam bolesne skurcze i straszna presje tam na dole wiec szpital kazal nam przyjechac. 3majcie kciuki zeby to nie bylo nic powaznego... :-(

dziewczyny a to wynik moich dzisiejszych nudów:szok::szok::szok:
tak z ciekawosci ile waza blizniaki gwiazd:

MARIAH CAREY 2,35 i 2,44 kg

Joanna Brodzik po 1,5 kg

Celine Dion 2,55 kg i 2,38 kg

Angelina Jolie po 2,27 kg

Jennifer Lopez 2,47 kg i 2,72 kg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć