• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

hey dziewczyny ja po wizycie szyjka trzyma a właściwie pessar:) uff co prawda szyjka ma 23mm ale jest ok bo zamknięta, ogólnie mam teraz więcej odpoczywiać żeby dociągnąć jak najdalej się da

ostatnio stwierdziłam że jak się staraliśmy o dzidzi i jak widziałam wszystkie ciężarne to do głowy mi nie przyszło że się mogą zmagać z twardnieniami, skurczcami, skracaniem szyjki czy innymi bólami, wszystkie wydawały się piękne, szczęślliwe i takie lekkie w ciąży a tu życie pokazuje że mimo wszystko to trudny okres dla kobiety...

co do wymiany tel do chętnie dołącze - super pomysł, tym bardziej że małekropki nie odzywają się od dłuższego czasu i mam nadzieję że wszystko ok u niej

reklama
hejka ja już dawno nie śpię....ale jakoś tak na tv patrzałam:) noo to fajnie że mężuś wolne ma:) ja mam nadzieję że będę miała dobry dzień bo nareszcie mama z siostrą i Laurą(siostrzenicą) wracają....więc podjadę do nich tam będę leżeć i gaaaaaadać....:)

No hej w kolejny lany poranek, mi pasuje super:-), nie mam jeszcze wyników z p.wątrobowych ale mam morfologie, nawet niezła, zdziwiona jestem bo w miare wzrosyu ciąży rosły mi leukocyty i ostatnio miałam 12,9, norma do 10(niby u kobiet w ciazy norma jest do 15), a dzis mam9,7, to duży spadek w tydzien, masakra jakas kazda zmiana czy to w góre czy w dół daje stresa-pewnie niepotrzebnego:wściekła/y:y i mocz. Czekam w nerwach na te próby i mocz.
A zgaga to meczy mnie juz od wczoraj jakas masakra.

hey dziewczyny ja po wizycie szyjka trzyma a właściwie pessar:) uff co prawda szyjka ma 23mm ale jest ok bo zamknięta, ogólnie mam teraz więcej odpoczywiać żeby dociągnąć jak najdalej się da

ostatnio stwierdziłam że jak się staraliśmy o dzidzi i jak widziałam wszystkie ciężarne to do głowy mi nie przyszło że się mogą zmagać z twardnieniami, skurczcami, skracaniem szyjki czy innymi bólami, wszystkie wydawały się piękne, szczęślliwe i takie lekkie w ciąży a tu życie pokazuje że mimo wszystko to trudny okres dla kobiety...

co do wymiany tel do chętnie dołącze - super pomysł, tym bardziej że małekropki nie odzywają się od dłuższego czasu i mam nadzieję że wszystko ok u niej

Super wiesci
biggrin.gif
, teraz juz jest bezpieczny czas, ale oczywiscie oby jak najdłużej. Jak ja ci zazdroszcze tych tygodni.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry