• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
jestem po wizycie jutro mam powtórzyc próby watrobowe, szyjka mi sie skróciła z 45 na 33mm w tydzien, ja panikuje ale dr powiedzial ze jest ok i nic nie robimy-ale ja nie jestem pewna czy jest ok i sie martwie.

kasiek w 28 tyg szyjka moze byc juz lekko skrocona pod wzledem ciezarku jakiego nosisz, nie panikuj, doktor wie co robi kochana. 33mm to nie jest az taka krotka. glowa do gory:-)

ja miałam od początki 38mm i lekarz mówił że dobra jest....teraz dopiero się martwię bo się skróciła o 10mm czyli mam 28mm także spokojnie kasiek...jest naprawdę w porządku...

Moze macie racje,mam nadzieje ze to jakis błąd pomiaru i za tydzien bedzie dłuższa(dlatego nie lubie chodzic do innych lekarzy niz moja prowadzaca-no ale jak urlop to urlop) ale to taka panika bo czy wszystko musi sie nam w tych ciążach przytrafiać? Jutro jeszcze te p.watrobowe, normalnie jak tu mozna cieszyc sie ciaza i nie stresowac?

a dla mnie ciąża to duży stres...plamienia...twardnienia...ciągniecia...czyy kopią czy za mało czy za dużo....tego nie można tamtego nie można...ale zrobię wszystko dla moich żabich bączków:)

Wszystko jest pieknie jak nie ma sie aniołków w swoim życiu, ja mam juz dwa aniołki:-( i dlatego każda ciąża dopuki nie bede tulic córeczek bedzie dla mnie straszna.

kasiek tym razem dwa aniołki do ciebie wrócą...i będziesz tulić je całymi latami....będzie dobrze...wszystkie dotrwamy.....musimy przemęczyć to leżenie...tablety i inne niedogodności....

nie mogę się doczekać kiedy będziemy wysyłać fotki dzieciaków....a tak wogóle to proponuję się wymienić nr komórek...żeby się nie martwić jak któraś nie będzie się pokazywać na BB...

reklama
Ja mam wizyte w piątek tzn usg jak zawsze ale od jakis 4-5tyg nie mierzył mi szyjki:-(wiec teraz zaczęłam sie zastanawiac jak tam u mnie sprawy sie będą miały. Wczoraj w nocy miałam skurcze ale sądze, że to nic powaznego tylko ten Brixton Hick czy jakos tak. Tak czy siak w pojedynczej ciązy i za razem pierwszej nie denerwowałam sie tak i nie miałam takich paranoi, że urodze za wczesnie. Cięzko sie oszczędzac mając w domu urwisa i męza pracującego dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugo:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry