• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

Milena super że juz jesteś, wiedziałam ze bedzie dobrze:tak:. Z tymi sterydami na płucka to tez słyszałam ze podobo działają w krótkim okresie, ale co lekarz to opinia.

Odebralam dzisiaj wyniki z tych kwasów i sa ok wiec jak na razie to ta cholestaza na szczęscie wykluczona:-), tylko nie wiem czemu ta skora tak dalej swędzi? Ale jak wszystko jest ok to niech sobie swedzi.

Ja tez na razie tylko rożki bede kupowac, super te Feretti, nie widziałam ich wcześniej.

reklama
ha ha najlepsze sa te opisy w aukcja typu angielska paka itp... te ubrania kosztuja tu grosze i w zyciu w angli nikt by nie kupil uzywanych za taka cene ;/ ja osobiscie bym nie zaplacila wiecej niz 300zl za to... niektorzy w pl musza prawie caly miesiac na to robic!! a tu tyle za kilka ubranek...

porownanie 50 sztuk ubranek na e-bay http://cgi.ebay.co.uk/Huge-Bundle-5...by_Clothing&hash=item4cf850c81f#ht_972wt_1139
nie cale 100 zl!!! anglikom po prostu nie chce sie prasowac i zakladac na lalki

Ostatnia edycja:
ha ha najlepsze sa te opisy w aukcja typu angielska paka itp... te ubrania kosztuja tu grosze i w zyciu w angli nikt by nie kupil uzywanych za taka cene ;/ ja osobiscie bym nie zaplacila wiecej niz 300zl za to... niektorzy w pl musza prawie caly miesiac na to robic!! a tu tyle za kilka ubranek...

porownanie 50 sztuk ubranek na e-bay Huge Bundle of 50 Baby Girls Clothes 9-12m Next, M&S | eBay UK
nie cale 100 zl!!! anglikom po prostu nie chce sie prasowac i zakladac na lalki

Milenka no właśnie ja bym nigdy nie wkładała na lalkę - kurcze ile zachodu:) ale to pewnie osoby które nie mają małych dzieci a zyją z tego

271171_2147573563205_1062270100_2535541_6419295_n.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry