reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
ja ruchliwa??? nic mi się nie chce i jestem wręcz leniwa, owszem jak już muszę się ruszyć to sie ruszam, ale na szczęście nie mam takich dolegliwości jak Ty
A skurczy to chyba nie mam żadnych nawet tych braxtona... bo nie wiem jak one się objawiają, mi najbardziej dokuczał kręgosłup ale ostatnio raczej odpuścił, mam nadzieję że i Tobie te dolegliwości odpuszczą... trzymam kciuki...

no witam dziewczyny...nareszcie mam internet.....ale się narobiło....zaraz muszę nadrobić co wy tam pisałyście....ja czuję się dobrze....myślę że jutro powinnam wyjść...zobaczymy co dzisiaj na obchodzie powiedzą....hmmmmm....a wy jak tam..?? karola79 do mnie pisała że też leży w szpitalu z kolką nerkową....co to za fatum??

rabbit dobrze że u Ciebie juz dużo lepiej, narobiłaś nam strachu:(, ale super że dochodzisz do siebie, obyś szybko wróciła do domu i wytrzymała z maluszkami w brzuszku jak najdłużej:)

reklama
Co wy dziewczyny zmowilyscie sie? Zadnych szpitali mi tutaj!
Karola wiem co czujesz, mialam to samo.Straaaszny bol, najgorsze ze spac nie moglam tak bolalo.Jeczalam w nocy z bolu.Jeszcze wtedy myslalal ze to jedno dziecko.To bylo w piatek po weekendzie zrobili mi usg.Trzymaj sie kochana.

Rabit wracaj do domu:-)
Milena a ty pozostan w domu:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry