reklama

Ciąża bliźniacza

Dziewczyny a jakie zapasy robiłyście jezeli chodzi o papmersy bo nie wiem czy lepiej więcej kupic 1 czy 2 bo w pierwszej ciąży jedynek nie uzywałam wcale .Rabbit no to ci sie oberwało ja tez tak miałam , za drugim razem będzie lepiej hihih

reklama
ewa jaki drugi raz....wypluj to słowo.....

ale co się dziwić jak ja cały czas jem....nawet smakuje mi jedzenie szpitalne...heheh

a mam tendencje do tycia

Ostatnia edycja:
No rabbit ja tam mam zwalam to na czkawkę dziwne , ale widze ze ty yez spac nie mozesz
Ja mam labe mąż poszedł na nocke do pracy a Julke zabrał brat do soboty wiec sama nie weim co robić.
A ty rabbit sie nie zarzekaj z tym drugim , ja przez 8 lat (tyle ma Julka) mówiłam ze nie chce miec wiecej dzieci i mam za swoje hahaha

Ewa waga sie wogOle nie przejmuj.Jesli dzieci rOsna wszystko jest oki.Ja schudlam 14 kilo przez pietwsze 3 miesiace.Co ty na to? Potem na powrot przytylsm 9:-) A z Maxem schudlam 12 a przytylam 6 .Ciaza na mnie tak dziala.Nie wiem hormony czy jak?
Przydalaby mi sie znow taka dieta..hehe nooo ale dzieci wiecej nie planuje.

No gastone to ja sobie tez tak zycze przed ciąża ważyłam 56 kg bo starałam sie odchudzac rok się nacieszyłam taką wagą i fajnymi ciuszkami i klops ciąża -planowana . Smiać mi się chhciało bo moje kolezanki starały sie zajsc w ciąze jedna 7 miesięcy a druga 14 miesięcy i tak mnie nastraszyły ze wzięłam sie do roboty hhihih i masz ci babo klops patrze za miesiąc dwie kreski , z julką miałam tak samo . Bo to wszystko dla niej bardzo chciala miec rodzenstwo jest taka kochana i opiekuńcza bardzo ja kocham .

reklama
I wam powiem jak byłam drugi raz u gin , to byłam ostatnią pacjentka i mój mąż z julką czekami pod drzwiami i ponoć jak julka usłyszała ze będa blizniaki to miała łzy w oczach i powiedziała do męż a" a ja się cieszę" nawet teraz jak o tym pisze to mam łzy w oczach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry