reklama

Ciąża bliźniacza

dzięki dziewczyny za takie wsparcie od was...jesteście kochane...a wasze kciuki pomogły :D

Milena co się dzieje brzusi twardnieje czy jak?? aaaa dziękuję za kombinezon...mężuś przywiózł mi do szpitala pokazać...śliczny...aa wiesz jakiego ty proszku używasz pięknie pachnie...

reklama
ja też chodzę jak kaczka...a odkąd są główkowo to wogole...biodra tak bolą że masakra...dobrze że skurczy nie masz...leż i się nie ruszaj...ja jak wróce do domu to koniec zaciskam nogi i leże do 36tygodnia....i tylko BB i FB hihihi tęskniłam...:) a wiecie jak miło jak tak dostaje się smsy, a siostra mi mówi że wszystkie trzymacie kciuki....

Rabbit cieszę się ze lepiej się czujesz smutno tu było bez ciebie . Milenko tak piszecie o tym leżeniu ze chyba też zacznę , mimo dużej energii. Nie umie coś usiedzieć w domu. 02.08.2011 ide do gin wiec zobaczymy czy są jakieś zmiany. Powiem wam ze dzisiaj się ważyłam i przytyłam tylko 10 kg , to przy pierwszej ciaży miałam na plusie 20 masakra , mam nadzieję ze to nic złego ze tak mało .

ewa ja przytyłam ok 9kg i też się ciągle zastanawiam czemu tak mało i czy oby na pewno wszystko ok??? ale skoro lekarz mówi mi że ok to jestem spokojniejsza, a do gina idę jutro bo był 3 tygodnie na urlopie, więc jutro wszystko się okaże.

no to mnie pocieszyłas przynajmniej będe miała mniej do zrzucenia po julce przez 3 lata nie umiałam dojśc do zwojej wago z rozmiaru 36 przeskoczyłam na 40 . Masakra byłam załamana mam nadzieje ze tym razem bedzie inaczej .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry