reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Hej dziewczynki!Chwile mnie nie było a tu takie newsy..niekoniecznie dobre.#rabbit# wielkie kciuki i zaciskaj nogi mocno!!
karola79 ojoj to chyba bardzo boli, a skad sie bierze taka kolka?Wracaj szybko!

Ja wczoraj parszywy humor miałam, czas mi sie wlecze niemiłosiernie, mój M pracuje ostatnio po 10 godzin i siedze sama, nudzi mi sie i ptaszki w głowie mi sie lęgną.A dzis wziełam sie za sprzatanie szafy i po pół godziny ledwo oddychac moge..zero pozytku ze mnie..
Tak sobie mysle, ze zaraz wszystkie sie rozpakujecie i na forum tylko ze trzy osoby zostaną..

Tak sobie mysle, ze zaraz wszystkie sie rozpakujecie i na forum tylko ze trzy osoby zostaną..
Spokojnie dojdą nowe mamusie :-) Czytałam gdzieś, że jakiś najlepszy spec od bliźniaków wypowiadał się, że coraz więcej jest ciąż mnogich a do 2050 roku co druga ciąża będzie mnoga. Czyli ktoś na nasze emerytury zarobi :-)

ewa spokojnie nie denerwuj sie przeciez bedziemy tutaj caly czas,zeby sie radzic, dzieli przezyciami itp...
ja tez mam duzy problem bo w srode robimy pokoj dla starszej coreczki, chcemy zeby bylo cos fajnego zeby nie poczula sie odrzucona,ze jej pokoj zajma siostryu a ona dostanie malutki pokoik, ale powiem szczerze,ze nie mam wogole natchnienia, takiemu trzylatkowi szybko zeczy sie nudza... wiec jak nakleje naklejki mickey mouse a za miesiac bedzie co innego to zwariuje . no i kolor... znow roz??

cześć dziewczyny,

widzę że na naszym forum dzieje się nie najlepiej, jakieś czarne chmury są nad Nami:( Karola79 trzymaj się, bardzo Ci współczuję, mam nadzieję że szybko przejdzie ta kolka i więcej juz nie wróci.

A u mnie całą noc padało, teraz pada a ja nie mam na nic siły:( więc podziwiam wasz zapał:)

Dzieki kochane wiem,ze nie zostawicie nas tu na pastwe losu :-).madzia842 no tez czytałam w "Bliźniaki atakują",ciekawa teoria..mysle, ze to przez problemy z płodnością sie stanie i ivf i hormony..no zobaczymy ;).
Milena kto jak nie Ty piekny pokoik urządzi..przeciez kopalnia pomysłów jestes pokoikowych!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry