reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Hej! Macie pozdrowionka od rabitta.
Leży dalej w szpitalu, miała dzisiaj KTG - wszystko ok, później USG - dzieci są starsze o ok. 2 tyg. ważą po ok. 1.700g:) i ułożone są główkowo.
Lekarz powiedział, ze wszystko jest w normie a szyjka ma dzisiaj już 2,7 cm więc spokojnie.

Milena i chyba od Ciebie ten kombinezonik dotarł, bo coś mówił szwagier. Tylko nie wiem czy odebrał z poczty. Dam znać.

Hej! Macie pozdrowionka od rabitta.
Leży dalej w szpitalu, miała dzisiaj KTG - wszystko ok, później USG - dzieci są starsze o ok. 2 tyg. ważą po ok. 1.700g:) i ułożone są główkowo.
Lekarz powiedział, ze wszystko jest w normie a szyjka ma dzisiaj już 2,7 cm więc spokojnie.

Milena i chyba od Ciebie ten kombinezonik dotarł, bo coś mówił szwagier. Tylko nie wiem czy odebrał z poczty. Dam znać.
Ale super wiadomosci!!!! a jakie duze te Babelki haha ;) nic dziwnego jak mam ciagle wcina i wcina :-D
fajnie,ze dotarl kombinezon, juz myslalam,ze zgubil sie gdzies podrodze w Holandii

Ostatnia edycja:
Karola, super!! jeszcze tydzien i bedziesz miala maluszki ze soba :) i pozazdroscic ze tak dlugo wytrzymalas :)

a ja dziewczyny mialam przed chwila mega hiper migrene, ale az mnie na wymioty wzielo :(( maz musial mi kark masowac, zimne oklady na glowe, paracetamol az wzielam, cole pilam bo to kofeina i nic :(( dopiero wzielam sobie stolek macka taki co ma w lazience zeby do umywalki siegac i na nim sobie usiadlam pod natryskiem i chlodna wode puscilam i tak 10 min siedzialam i w koncu przeszlo.... ale normalnie jakby mi ktos zaproponowal odciecie glowy to bym mu chyba doplacila jeszcze... wrrrrrrrr

reklama
karola gratulacje:) wieści zaje...fajne:) wow jeszcze tylko tydzień pozazdrościć:) na pewno wytrzymasz:)
mamaMacka współczuję takiego bólu głowy :( ale na szczęście przeszło, trzymaj się.

Milena a jak u Ciebie??? Mąż dał namówić się na chińszczyznę???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry