reklama
reniag
Fanka BB :)
cześć dziewczyny, ja juz po wizycie i u Nas wszystko ok
Chłopaki do gigantów nie należą ale podobno mieszczą się w normie
Kacperek waży 1500g, a Filipek 1370g, szyjka jest wydolna, trzyma się i na szczęście zamknięta
a od teraz wizyta już co 2 tygodnie
Karola2112 trzymam kciuki i na pewno dasz radę do 4 sierpnia
Rabbit dobrze że czujesz juz sie b. dobrze
życzę byż jak najszybciej wróciła do domku
Ewa powodzenia na wizycie.
Milena dobrze że magnez pomógł.
Karola2112 trzymam kciuki i na pewno dasz radę do 4 sierpnia
Rabbit dobrze że czujesz juz sie b. dobrze
Ewa powodzenia na wizycie.
Milena dobrze że magnez pomógł.
Hej dziewczyny!
Okazało się, że moje dzieci są jedyne w swoim rodzaju i mimo braku miejsca jeden przepchnął drugiego i położenie zmieniło się na główkowe więc czeka mnie poród naturalny. A jeszcze w zeszłymn tygodniu połozenie bylo posladkowe. Jak akcja sama nie zacznie sie do środy to w czwartek do szpitala i z tego co zrozumiałam to beda wymuszac. Pessar wyjęty. Bolaaaaało
Rabbit współczuje wizyty w szpitalu - mnie też trzymali profilaktycznie dlużej. Trzymam kciuki a Ty trzymaj nogi razem
Dostałam okropnej wysypki od kurzu (efekt remontu) i jestem cała w małych kropkach.
karola2112 A masz juz jakies skurcze czy coś wskazującego na zbliżający poród? Istnieje prawdopodobieństwo, że urodzimy tego samego dnia
Okazało się, że moje dzieci są jedyne w swoim rodzaju i mimo braku miejsca jeden przepchnął drugiego i położenie zmieniło się na główkowe więc czeka mnie poród naturalny. A jeszcze w zeszłymn tygodniu połozenie bylo posladkowe. Jak akcja sama nie zacznie sie do środy to w czwartek do szpitala i z tego co zrozumiałam to beda wymuszac. Pessar wyjęty. Bolaaaaało
Rabbit współczuje wizyty w szpitalu - mnie też trzymali profilaktycznie dlużej. Trzymam kciuki a Ty trzymaj nogi razem
Dostałam okropnej wysypki od kurzu (efekt remontu) i jestem cała w małych kropkach.
karola2112 A masz juz jakies skurcze czy coś wskazującego na zbliżający poród? Istnieje prawdopodobieństwo, że urodzimy tego samego dnia
karola2112
patrzalek to obyśmy do 4 sierpnia wytrzymały
fajnie byłoby w tym samym dniu
troszkę mnie z tym pessarem wystraszyłaś, mi zdejmują we wtorek i boje sie ze zaraz sie rozpocznie po wyjęciu
założenie nie bolało wogóle...
bierzesz jeszcze leki?
u mnie 2 głowki na dole ale cc - boje sie o niedotlenienie drugiego bobasa
jak często masz ktg???
u mnie wyszły skurcze przepowiadające o sile 60 ale ja ich nie czuję, a jak u Ciebie?
troszkę mnie z tym pessarem wystraszyłaś, mi zdejmują we wtorek i boje sie ze zaraz sie rozpocznie po wyjęciu
założenie nie bolało wogóle...
bierzesz jeszcze leki?
u mnie 2 głowki na dole ale cc - boje sie o niedotlenienie drugiego bobasa
jak często masz ktg???
u mnie wyszły skurcze przepowiadające o sile 60 ale ja ich nie czuję, a jak u Ciebie?
karola2112
rabbit ja polecam pessar z czystym sercem, na prawde trzyma mi szyjkę, i dzięki niemu mogę łazić do dziś i czuje się spokojna, właśnie we wtorek go wyjmują i nie wiem jak to będzie bez niego
mi co 2/3 dzień gin kazała zakładać globulki dopochwowe zeby nie było infekcji, i w ogóle go nie czuć
mi co 2/3 dzień gin kazała zakładać globulki dopochwowe zeby nie było infekcji, i w ogóle go nie czuć
Milena23uk
patrzalek, karola- nie denerwujcie sie , macie juz super terminy i wszystko bedzie ok
ania- ja to nawet Ci zazdroszcze, slyszalam ze te passery sa wspaniale, przynajmiej bedziesz spokojniejsza
ale mnie sie w glowie kreci jak leze... i jak tu wypoczywac???
ania- ja to nawet Ci zazdroszcze, slyszalam ze te passery sa wspaniale, przynajmiej bedziesz spokojniejsza
ale mnie sie w glowie kreci jak leze... i jak tu wypoczywac???
reklama
karola2112
rabbit założenie trwało ok 30sek i nic nie czulam, 2 dni miałam grzecznie leżeć zeby pessar się ułożył później wizyta za tydz zeby spraedzic czy lezy ok i potem co 2 tyg wizyta i gin zawsze sprawdza czy jest w szyjce, i dopochwowo globulki zeby infekcji nie było, nie wiem jak z wyciaganiem dam znac we wtorek, ale też trwa krótko
Podziel się: