reklama
Milena23uk
Fanka BB :)
Hej dziewczyny co tu dzisiaj takie pustki??? jak dzionek mija??
karola2112
gastone az nie chce mi się wierzyć że to już niedługo
zastanawiam się czy to normalne że mam strach aby dzieci były zdrowe....???
a co tutaj tak cicho od rana???
Milenka - jak się czujesz? dziś masz wizytę?
Rabbit - jak tam w szpitalu?, chociaż jakieś fajne towarzystwo?
Ewa - daj znać jak po wizycie
a reszta
????
zastanawiam się czy to normalne że mam strach aby dzieci były zdrowe....???
a co tutaj tak cicho od rana???
Milenka - jak się czujesz? dziś masz wizytę?
Rabbit - jak tam w szpitalu?, chociaż jakieś fajne towarzystwo?
Ewa - daj znać jak po wizycie
a reszta
Ewa210
Zaangażowana w BB
czesc dziewczyny jestem Wczoraj umierałam i skurcze trzymały mnie od 5 rano do 3 wnocy dostałam skierowanie do szpitala jakby do dzisiaj nie przeszło i leki Fenoterol , ale na szczescie jest lepiej skurcze ustały szyjka się trzyma 3,20 cm , boli tylko brzuch, ale jestem wykonczona te leki powodują ze trzesę sie jak babacia . .Mam teraz tryb leżący wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze i nie pójde do szpitala a we wtorek na kolejna wizyte. Dziewczyny już główami do dołu ale gin powiedział ze bedzie cesarka . Rabbit trzymaj sie w tym szpitalu .Karola ty juz masz tak blisko pewnie sie denerwujesz/

karola2112
Ewa - uff dobrze ze w domku, cholera ale skurcze, rabbit bierze fenoterol to pewnie powie Ci jak się po tym czuje, dostałaś isoptin do tego leku?ponoć powinno stosować się 2 razem
Milena23uk
ewa mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze Kochan, wypoczywaj duzo i dbaj o siebie a wszystko pojdzie jak trza
dobrze,ze skurcze ustaly 
karola ja mam wizyte z polozna we wtorek, a nastepne usg dopiero za 2 tyg bo u nas co 4 tyg wizyty sa... beznadzieja ale coz... pewnie nerwowa jestes przed cesarka co??? Boze ja sie modle zeby moje malutkie sie obrocily glowkami w dol ;( bo dla mie cesarka to juz ostatecznosc... a cczuje jak dotykam palcami po brzuszku ze nadale jest pupa na dole a nie glowka :-(
karola ja mam wizyte z polozna we wtorek, a nastepne usg dopiero za 2 tyg bo u nas co 4 tyg wizyty sa... beznadzieja ale coz... pewnie nerwowa jestes przed cesarka co??? Boze ja sie modle zeby moje malutkie sie obrocily glowkami w dol ;( bo dla mie cesarka to juz ostatecznosc... a cczuje jak dotykam palcami po brzuszku ze nadale jest pupa na dole a nie glowka :-(
Hej dziewczyny
))
jestem, jestem.. tylko pomimo urlopu wcale nie mam więcej czasu żeby pisać
karola79, rabitt - trzymam kciuki za Was
ewaw - jeszcze ja zostanę, jak pozostałe dziewczyny się "rozpakują"
..chyba jestem najmłodszą podwóją ciężarowką na tym forum, może jeszcze ktoś dołączy? 
karola2112 - chyba każda kobieta trochę tą niepewność odczuwa, ja przy pierwszej ciąży "odetchnełam" jak Maję tuż po porodzie położyli mi na piersi i powiedzieli że zdrowa. Będzie dobrze i wszystkie urodzimy, śliczne, zdrowe bobaski :-)
patrzałek, karola2112 - już niedługo będziecie tulily swoje dzieci..
ewa210 - dobrze że wszystko ok.. Tobie też już niedużo zostało. Odpoczywaj i na pewno wytrwasz do końca :-)
Ja wizytę mam dopiero 8 sierpnia.. najchętniej to chodziłabym co 2 tyg ;-). Pod koniec sierpnia czeka mnie usg połówkowe. Ruchów jeszcze nie czuję, tzn. coś czasami czuję, ale nie są to kopniaki.
Dobrego dnia
)
jestem, jestem.. tylko pomimo urlopu wcale nie mam więcej czasu żeby pisać

karola79, rabitt - trzymam kciuki za Was
ewaw - jeszcze ja zostanę, jak pozostałe dziewczyny się "rozpakują"

karola2112 - chyba każda kobieta trochę tą niepewność odczuwa, ja przy pierwszej ciąży "odetchnełam" jak Maję tuż po porodzie położyli mi na piersi i powiedzieli że zdrowa. Będzie dobrze i wszystkie urodzimy, śliczne, zdrowe bobaski :-)
patrzałek, karola2112 - już niedługo będziecie tulily swoje dzieci..
ewa210 - dobrze że wszystko ok.. Tobie też już niedużo zostało. Odpoczywaj i na pewno wytrwasz do końca :-)
Ja wizytę mam dopiero 8 sierpnia.. najchętniej to chodziłabym co 2 tyg ;-). Pod koniec sierpnia czeka mnie usg połówkowe. Ruchów jeszcze nie czuję, tzn. coś czasami czuję, ale nie są to kopniaki.
Dobrego dnia
madzia842
Ewa to normalnie, że się trzęsiesz. Powinnaś do tego brac Isoptin bo Fenoterol powoduje szybsze bicie serca a Isoptin to spowalnia. Ja brałam jakoś od 30 tc do 37 tc. różne dawki najwięcej to 8 razy po pół tabletki (w nocy tez musiałam nastawiac budzik zeby nie zapomniec) Będzie dobrze to dobry lek i pomaga.czesc dziewczyny jestem Wczoraj umierałam i skurcze trzymały mnie od 5 rano do 3 wnocy dostałam skierowanie do szpitala jakby do dzisiaj nie przeszło i leki Fenoterol , ale na szczescie jest lepiej skurcze ustały szyjka się trzyma 3,20 cm , boli tylko brzuch, ale jestem wykonczona te leki powodują ze trzesę sie jak babacia
karola2112
Milenka ja o cc w ogóle nie myślę jedyne o czym myślę to to zeby dzieciaki były zdrowe
yousttadzięki, mam nadzieję ze kazda mama ma takie leki przed porodem i uspokaja sie dopiero jak widzi dziecko i wie ze jest zdrowe
yousttadzięki, mam nadzieję ze kazda mama ma takie leki przed porodem i uspokaja sie dopiero jak widzi dziecko i wie ze jest zdrowe
reklama
karola2112
madzia842 a ile przed rozwiązaniem lekarz kazał Ci zaprzestać brania tych leków?
Podziel się: