Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzieki dziewczyny wdrapywałam się po górach i dałam rade , było super dobrze ze pojechaliśmy tak wczesnie bo teraz by była d....a tak nie było na mnie mocnych hihihi. Oj mówie wam jak to gin. moze poprawic humor , boję się zebym, z rozpędu nie zaczęła po sklepach latac. I tak męża sciemniam ze leze jak jest w pracy bo normalnie nie idzie tak wysiedziec.
No a ja znowu sama. Julka poszła do koleżanki na noc , normalnie non stop mi się szlaja hihih co bedzie potem masakra a meżuś w pracy wróci jutro poźnym popołudniem, więc korzystam .
Ja tak o porodzie. Kiedy lekarz zrobil mi usg to moje pierwsze pytanie brzmiało "to sie rodzi naturalnie?????" Otoz podobno jest taki przepis czy cus ze przy blizniakach matka ma prawo do cc, tak moj gin mowil, mowil tez ze jesli porob by wypadl w czasie jego nieobecnosci mam sie kategorycznie nie zgadzac na sn (bo ordynator zawsze naciska na sn nawet przy blizniakach) nawet przy ulozeniu glowkowym jest takie prawo, mozecie przedyskutowac to z Waszymi ginami jesli Wam zalezy na cc, moja kolezanka urodzila naturalnie swoje dziewczyny i mowi ze nie bylo tak strasznie jak myslala podobno "druga wyskoczyla jak peska z wisni" takze jakby nie bylo oby byly zdrowe!
rabbit ja dopiero sie wyleczylam z przeziebienia a moja Julka znowu zasmarkana
cytryna, miod, czosnek na bol gardla plukanka z soli 5 razy dziennie.... to tyle z moich pomyslow. bleee ale co ??
Heyka. A ja dzisiaj spałam jak dziecko ani razu się nie budziłam szoooooooooooooook, spałam od 01:00 do 09:00 aż sama nie wierze, mam nadzieję , że i dzionek będzie taki sam. U nas (Zabrze) pogoda wakacyjna , ale szczerze mówiąc wolałam jak było mniej słonecznie , ale w końcu wakacje .