reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Dzieki dziewczyny wdrapywałam się po górach i dałam rade , było super dobrze ze pojechaliśmy tak wczesnie bo teraz by była d....a tak nie było na mnie mocnych hihihi. Oj mówie wam jak to gin. moze poprawic humor , boję się zebym, z rozpędu nie zaczęła po sklepach latac. I tak męża sciemniam ze leze jak jest w pracy bo normalnie nie idzie tak wysiedziec.

ewa BOSKO!!!! a rodzinka super.....

a moje maluchy tańczą właśnie po kolacji przygotowanej przez tatusia...ja leże jak łania....a mężuś usługuje......

nie to ja wole leżeć....po szpitalu...jakoś mi się nie uśmiecha tam wracać....

No a ja znowu sama. Julka poszła do koleżanki na noc , normalnie non stop mi się szlaja hihih co bedzie potem masakra a meżuś w pracy wróci jutro poźnym popołudniem, więc korzystam .

Hej BaBeczki ;)

Ja tak o porodzie. Kiedy lekarz zrobil mi usg to moje pierwsze pytanie brzmiało "to sie rodzi naturalnie?????" Otoz podobno jest taki przepis czy cus ze przy blizniakach matka ma prawo do cc, tak moj gin mowil, mowil tez ze jesli porob by wypadl w czasie jego nieobecnosci mam sie kategorycznie nie zgadzac na sn (bo ordynator zawsze naciska na sn nawet przy blizniakach) nawet przy ulozeniu glowkowym jest takie prawo, mozecie przedyskutowac to z Waszymi ginami jesli Wam zalezy na cc, moja kolezanka urodzila naturalnie swoje dziewczyny i mowi ze nie bylo tak strasznie jak myslala podobno "druga wyskoczyla jak peska z wisni" takze jakby nie bylo oby byly zdrowe!

hejka dziewczyny....jak tam dzisiaj wasze samopoczucie??

ja już po śniadanku...humorek dopisuje...za oknem śliczna pogoda...nareszcie....

co wy bierzecie na przeziębienie?? bo coś mi się wydaje że coś złapałam w szpitalu....

rabbit ja dopiero sie wyleczylam z przeziebienia a moja Julka znowu zasmarkana :wściekła/y:
cytryna, miod, czosnek na bol gardla plukanka z soli 5 razy dziennie.... to tyle z moich pomyslow. bleee ale co ?? :-D

Heyka. A ja dzisiaj spałam jak dziecko ani razu się nie budziłam szoooooooooooooook, spałam od 01:00 do 09:00 aż sama nie wierze, mam nadzieję , że i dzionek będzie taki sam. U nas (Zabrze) pogoda wakacyjna , ale szczerze mówiąc wolałam jak było mniej słonecznie , ale w końcu wakacje .

oo w Zabrzu mieszkasz...to nie tak daleko ode mnie.... składałam tam papiery na studia kiedyś... dlatego też u mnie piękna pogoda :)

reklama
Do góry