• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

Hej mamcie.
Dzieki za zyczonka. Widze ze Karola nie daje znaku.Oczywiste ze ma bb jej nie ma ale zadna z was nie ma znia kontaktu? Jejjj mam nadzieje ze wszystko w porzadku..

Ewa musiszo wszystko pytac w szpitalu.Przed kazdym skanem uprzedz ze chcesz poznac wage maluszkow i wtedy ci podadza.Zawsze wiedzialam wszystko bo pytalam szczegolowo :-)

reklama
hejka mamuśki.....jak tam nocka?? u mnie szykuje się wielkie sprzątanie i malowanie....ale ja ewakułuję się do mamy na ogród....a rodzinka niech robi tu co chce....z kuchni jestem mega zadowolona....

ty ciasteczkowy potworku hihihi....ja też chce ciasteczek...:P to dzisiaj mamy labę.....:) a niech chłopy robią hihih...mój już w pracy siedzi....a potem maluje pokój dzieciaków......hihi a ja będę się wylegiwać....a mamcia będzie mi tylko przynosić smakołyki pod nosek :)

Hej poranne ptaszki, ja dzisiaj jestem mega do d...
szkoda gadac, nic nie spalam i do tego jeszcze mam gardlo zawalone ze .... a dopiero co sie wylecczylam:wściekła/y: ehh dobrze Wam,,, zazdroszcze pogody i ciasteczek... nie lubie zle zaczynac dnia :-(

no hej , mi nocka minęła spokojnie ostatnio spie jak aniołek. A ja dzisiaj na działeczkę do rodziców szykuje się małe spotkanie w gronie rodzinnym , mężus w pracy (jak zwykle) a ja idze poleżec na leżaczku i się poobjadać daniami w grilla. Tak wieć do zobaczenia wieczorkiem . Pa

hej dziewczyny.. hoho...dawno tu nie zaglądałem.......
mam takie małe pytanko-czy kopowalyście juz podgrzewacz i sterylizator? właśnie sie rozglądam na allegro i nie wiem czy kupować taki podwójny(na 2 butelki ) czy pojedyńczy? znalazłam tylko jedną firme co robi podwójne podgrzezwacze i steryliz. Emmerson EBY-06 ale nie wiem czy to warto kupywać ??? napiszcie jak wy robicie?

hej dziewczyny.. hoho...dawno tu nie zaglądałem.......
mam takie małe pytanko-czy kopowalyście juz podgrzewacz i sterylizator? właśnie sie rozglądam na allegro i nie wiem czy kupować taki podwójny(na 2 butelki ) czy pojedyńczy? znalazłam tylko jedną firme co robi podwójne podgrzezwacze i steryliz. Emmerson EBY-06 ale nie wiem czy to warto kupywać ??? napiszcie jak wy robicie?
ja ma sterylizator z Aventu , a podgrzewacz, na jedna butelke Tommee Tippee, a o co chodzi z tym podwojnym sterylizatorem?? do mojego wchodzi chyba 5-6 butelek...

reklama
podgrzewacz i sterylizator w jednym firmy Emmerson ....nigdzie nie znalazłam opinii ....i troche sie czaje tak kupować w ciemno.....wcześniej nie miałam sterylizatora a podgrzewacz pożyczyłam i już nie wrocil więc trzeba nowe....ja mam butelki z Aventu a tam ponoć pasują wszystkie rodzaje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry