reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

Hej mamcie.
Dzieki za zyczonka. Widze ze Karola nie daje znaku.Oczywiste ze ma bb jej nie ma ale zadna z was nie ma znia kontaktu? Jejjj mam nadzieje ze wszystko w porzadku..

Ewa musiszo wszystko pytac w szpitalu.Przed kazdym skanem uprzedz ze chcesz poznac wage maluszkow i wtedy ci podadza.Zawsze wiedzialam wszystko bo pytalam szczegolowo :-)

reklama
hejka mamuśki.....jak tam nocka?? u mnie szykuje się wielkie sprzątanie i malowanie....ale ja ewakułuję się do mamy na ogród....a rodzinka niech robi tu co chce....z kuchni jestem mega zadowolona....

to super aniu, ja wlasnie wygnalam chlopakow do tesciow a sama zamierzam albo isc do kina albo sobie siedziec i nic nie robic :) a zaraz upieke znow ciasteczka :)

ty ciasteczkowy potworku hihihi....ja też chce ciasteczek...:p to dzisiaj mamy labę.....:) a niech chłopy robią hihih...mój już w pracy siedzi....a potem maluje pokój dzieciaków......hihi a ja będę się wylegiwać....a mamcia będzie mi tylko przynosić smakołyki pod nosek :)

ojjj dobrze ci dobrze :) ja sie wczoraj dogadalam z braciszkiem i bedzie mi malowac pokoj, moze chociaz cos sie ruszy i bede miala zajecie i przestane sie nudzic :)

Hej poranne ptaszki, ja dzisiaj jestem mega do d...
szkoda gadac, nic nie spalam i do tego jeszcze mam gardlo zawalone ze .... a dopiero co sie wylecczylam:wściekła/y: ehh dobrze Wam,,, zazdroszcze pogody i ciasteczek... nie lubie zle zaczynac dnia :-(

no hej , mi nocka minęła spokojnie ostatnio spie jak aniołek. A ja dzisiaj na działeczkę do rodziców szykuje się małe spotkanie w gronie rodzinnym , mężus w pracy (jak zwykle) a ja idze poleżec na leżaczku i się poobjadać daniami w grilla. Tak wieć do zobaczenia wieczorkiem . Pa

hej dziewczyny.. hoho...dawno tu nie zaglądałem.......
mam takie małe pytanko-czy kopowalyście juz podgrzewacz i sterylizator? właśnie sie rozglądam na allegro i nie wiem czy kupować taki podwójny(na 2 butelki ) czy pojedyńczy? znalazłam tylko jedną firme co robi podwójne podgrzezwacze i steryliz. Emmerson EBY-06 ale nie wiem czy to warto kupywać ??? napiszcie jak wy robicie?

hej dziewczyny.. hoho...dawno tu nie zaglądałem.......
mam takie małe pytanko-czy kopowalyście juz podgrzewacz i sterylizator? właśnie sie rozglądam na allegro i nie wiem czy kupować taki podwójny(na 2 butelki ) czy pojedyńczy? znalazłam tylko jedną firme co robi podwójne podgrzezwacze i steryliz. Emmerson EBY-06 ale nie wiem czy to warto kupywać ??? napiszcie jak wy robicie?
ja ma sterylizator z Aventu , a podgrzewacz, na jedna butelke Tommee Tippee, a o co chodzi z tym podwojnym sterylizatorem?? do mojego wchodzi chyba 5-6 butelek...

reklama
podgrzewacz i sterylizator w jednym firmy Emmerson ....nigdzie nie znalazłam opinii ....i troche sie czaje tak kupować w ciemno.....wcześniej nie miałam sterylizatora a podgrzewacz pożyczyłam i już nie wrocil więc trzeba nowe....ja mam butelki z Aventu a tam ponoć pasują wszystkie rodzaje

Do góry