reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
MAŁEKROPKI miło Cie znów czytać:)
Gratuluje dzieciaczków i cóz dziel sie z nami doswiadczeniem. Ja po raz setny napisze, że najgorsze w maciezynstwie jest niewyspanie!!!!!!! Dla mnie to prawdziwa masakra.
W ogóle ostatnio jestem raczej w słabej formie psychicznej,mam paranoje ze 3dzieci to jednak sporo, zejak bedzie wygladało nasze zycie, że nasze małzenstwo bedzie przezywało kryzys itp

hejka mamuśki....ja już mam dosyć!!!!!!!! do tego wszystkiego dostałam jakiejś swędzącej infekcji tam na dole....chyba przez antybiotyk...bleeee....poprostu z bezsilności płaczę....mam naprawdę dosyć...w jednej ciąży już chyba przeszłam wszystko...wrrrrrrrr
niee wiecie co mogę stosować?? bo narazie myję tatumrose ale nie koniecznie to pomaga...do lekarza mam w środę...więc chciałabym do tej pory coś już zrobić....:((((((

małekropki....super dzieciaczki....fajnie że u ciebie wszystko oki....

rabbit, clotrimazolum?? to jest bezpieczne w ciazy bo ja tez bralam po antybiotykoterapi ;/ narzie ta mascia mozesz lagodzic objawy a jak pojdziesz do doktora to moze da Ci jakies globulki??
zawsze cos :-(

Jedyny pozytyw ze zaczynam dzis 8 miesiac!!! ;)

oh ja musialam sie przspac... przez to,ze nie spie w nocy jestemjak pijana w dzien...
ale gdzie reszta sie podziala to ja nie wiem... moze cos gdzies za darmo rozdaja ze tak wszystkie poznikaly co???
:-D

cześć dziewczyny:)
Nie było mnie od piątku, bo zapomniałam Wam powiedzieć że idę na weselicho:) było spoko, jednak jak dla mnie za długo w pozycji siedzącej:( ale do 1.00 jakoś dałam radę:)

Karola
gratulacje!!! jak dla mnie maluszki mają fantastyczną wagę, najważniejsze by były zdrowe, trzymam kciuki by bol szybko ustąpił.

Małekropki super że znowu do nas zaglądasz:) Twoje dzieciaczki mają już ponad miesiąc - fantastycznie:) zaglądaj czasami do Nas:)

Rabbit współczuję swędzawki:( a co do clortimatizolum to też słyszałam że jest ok.

Karola79 u mnie jest internet:-D:-D:-D

reklama
cześć jestem tu nowa. Mam na imię Aga. obecnie 32 tc z dwoma lokatorami (chłopcy). ogólonie bez większych dolegliwości, tylko mój wygląd mnie dobija.

Do góry