reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
cześć dziewczyny, ja dziś cały dzień na łóżku i samo leżenie strasznie męczy a jak tylko się podniosę to mój brzuszek strajkuje, robi się twardy i potwornie ciężki ... jak tak ma być do końca to ja po 36 tyg rozpocznę strajk hihihiihihi

Ashiarona witaj na forum:) waga dziewczynek można by powiedzieć wymarzona:)

Dziewczyny współczuję Wam wymiotów:eek:, mnie na szczęście to nie dotyczy, w ciąży miałam jeden jedyny raz i to z moją pomocą:happy2: i więcej nie chcę mieć

a co do wagi to ja swoją lubiłam:) więc mogę powrócić do poprzedniej:) a ostatnio miałam 10+ więc nie narzekam:)

Renia leż ile możesz i wypoczywaj już niedużo czasu do rozwiązania ci zostało :) Ja wczoraj wieczorem miałam brzuch jak kamień i w nocy mnie trochę bolał. W czwartek do lekarza idę i mam nadzieję że z dzieciakami wszystko ok.
Moja mała gwiazda od rana dziś dokazuje i przed chwilą kazałam jej zabawki z salonu zabrać do swojego pokoju, a ona na to "twój pokój, twój bałagan" :/ !!! Koniec z oglądaniem bajek.

tekst niezły, tylko czy się śmiać czy płakać:-D jakie te maluchy coraz mniejsze i coraz mądrzejsze:)

A co do zakupów to nie pamiętam dokładnie ale chyba ok 22tc, zaczęłam bardzo spokojnie bo przecież mam czas, ale dziś zrobiłabym to szybciej bo jednak ostatni trymestr jest już ciężki:)

reklama
haha! to fajnie,ze masz takiego meza... moj generalnie uwaza ze wszystko jest zbedna i niepotrzebne, a wogole to wszystkiego mamy za duzo... :szok: tak on twierdzi

przy pierwszym dziecku mój mężuś też tak mówił; po co wózek 3 w 1 , po co podgrzewacz itd. Skąpiec był nie z tej ziemi, a teraz jak ja nie chcę czegoś małej kupić to gdyby się nie wstydził ludzi to razem z nią by w sklepie płakał

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry