reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Milena jak cuuudnie urządzony pokój :D bosko :)
my w tamtym tygodniu odnawialiśmy pokój córki, ale na razie ma tylko ściany pomalowane-fiolet i żółty- a co dekoracji jeszcze nie zdecydowałam się. Mała okleiła tylko swoje mebelki starymi naklejkami z kwiatuszkami (pozostałości po poprzednim wystroju). To jest pokój tymczasowy, a bliźniaki będą z nami "mieszkać" dopuki nie wykończymy góry

Tossa my mieliśmy dla małej łóżeczko turystyczne, (dokupiłam jej tylko materac 60x120) ale nie pamiętam jakiej firmy wiem że nie było drogie. Teraz dokupimy drugie podobne. To nasze ma z jednej strony 2 kółka, więc jak dziecko spało to wyjeżdżałam z łóżeczkiem na taras :)

zdjecie w zal

Załączniki

• DSC01231.jpg
    DSC01231.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 60
widziałam w komisie łóżeczko turystyczne które wydawało mi się że jest spore - ale wtedy mnie to nie interesowało, kosztowało jedyne 100zł ... może się przejdę popatrzeć - ewentualnie może z mężem się jednej niedzieli wybierzemy na giełdę samochodową i tam stoją często z rzeczami używanymi przywożonymi z Niemiec i można coś trafić...

te kojce graco na allegro są ogólnie drogie, wypatrzyłam na tablica.pl używany za 250zł...ale na razie to rozejrzymy się stacjonarnie

reklama
Renia tez juz jestes na etapie tzw czolgu ?? :-D ja musze meza budzic w nocy zeby mi pomogl sturlac sie z lozka... moze to wina lozka bo jest tak wysokie jak za krola Jagielly ale coz... :-D
damy rade juz 33 tydzien. Ty juz wiesz kiedy idziesz do szpitala??
ja caly czas czekam na Twoja fotke i obiecana przez Karole79 z Warszawy, matke Franciszka Pierwszego i meza przystojnego_podobno ;)
Tossa nie daj sie hormonom!! one sa paskudne i wygrywaja nie daj sie!!!

oj tak :), nie tylko jak wstaję ale niejednokrotnie żeby nawet się przekręcić:) tylko się ze mnie śmieje i mówi do mnie "Bercia":) hihihihihihi

karola ale zgrabniutki brzuszek:)

zaraz ja pokażę Wam mój:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry