Milena23uk
Fanka BB :)
Renia ale Twoj brzuszek jest zgrabniutki!!!ja przy Tobie to nie czolg tylko rakiet a kosmiczna

super tak 3maj!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a ja w jakim szoku :-) taki niespodziewany kop..ja jestem ciekawa czy jak w przyszłym tygodniu w poniedziałek będę u lekarza na wizycie i pewnie usg i potem 25 sierpnia mamy II usg genetyczne to przecież jedno i drugie można traktować jak połówkowe?
Reniag, Ty to rzeczywiscie masz lekkie wzdęcie jak na mój gustale pewnie w stanie nie ciązowym jestes chudzinką, co?
Tossa, firmy nie pomyliłam wiec nie wiem, moez przegięłam z rozmiarem ale 150 na 150 ma na bank, troje dzieci bawi sie w nim lekkim twistem

Milena wlasnie to jest dobre pytanie, lekarz powiedzial, ze porod za poltora lub 2 tyg. ale nie powiedzial jaki ...:-)
generalnie mowia, ze lekarz przed samym porodem decyduje, czy cc czy naturalny, wybiera do sytuacji co jest lepsze dla matki i dzieci, ale i tak mam stracha, a z drugiej strony sie bardzo ciesze, ze to tak niedlugo, bo moje zebra sa juz tak obolale, ze masakra ...