reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Dziewczyny, aż miło popatrzeć na takie brzuszki :-)
Fantastyczne :-)
ja czasem jak się położę to mam taki twardy ale jak pomasuje i położę na boczku to mija.
Dziś mieliśmy gości i podczas obiadu dzieciątko mnie tak kopnęło że aż krzyknęłam- ,,o boże!!''
goście się przestraszyli aż :zawstydzona/y:a ja w jakim szoku :-) taki niespodziewany kop..

jeju byle do 25 .08 ja już chcę poznać płeć dzieci:-)

ja jestem ciekawa czy jak w przyszłym tygodniu w poniedziałek będę u lekarza na wizycie i pewnie usg i potem 25 sierpnia mamy II usg genetyczne to przecież jedno i drugie można traktować jak połówkowe?

Reniag, Ty to rzeczywiscie masz lekkie wzdęcie jak na mój gust:-Dale pewnie w stanie nie ciązowym jestes chudzinką, co?
Tossa, firmy nie pomyliłam wiec nie wiem, moez przegięłam z rozmiarem ale 150 na 150 ma na bank, troje dzieci bawi sie w nim lekkim twistem

Reniag, Ty to rzeczywiscie masz lekkie wzdęcie jak na mój gust:-Dale pewnie w stanie nie ciązowym jestes chudzinką, co?
Tossa, firmy nie pomyliłam wiec nie wiem, moez przegięłam z rozmiarem ale 150 na 150 ma na bank, troje dzieci bawi sie w nim lekkim twistem

Karola do grubasów to nie należę:-D:-D
metr 60 w kapeluszu hihihihi i 53 kg wagi :)

dziewczyny jak zniknę z BB to będzie znaczyło ze przegrałam z M walkę o komputer hihihihihihi

Ostatnia edycja:
Milena wlasnie to jest dobre pytanie, lekarz powiedzial, ze porod za poltora lub 2 tyg. ale nie powiedzial jaki ...:-)
generalnie mowia, ze lekarz przed samym porodem decyduje, czy cc czy naturalny, wybiera do sytuacji co jest lepsze dla matki i dzieci, ale i tak mam stracha, a z drugiej strony sie bardzo ciesze, ze to tak niedlugo, bo moje zebra sa juz tak obolale, ze masakra ...

Milena wlasnie to jest dobre pytanie, lekarz powiedzial, ze porod za poltora lub 2 tyg. ale nie powiedzial jaki ...:-)
generalnie mowia, ze lekarz przed samym porodem decyduje, czy cc czy naturalny, wybiera do sytuacji co jest lepsze dla matki i dzieci, ale i tak mam stracha, a z drugiej strony sie bardzo ciesze, ze to tak niedlugo, bo moje zebra sa juz tak obolale, ze masakra ...

Troche bez sensu,ze nie dal Ci ani daty , ani nie powiedzial co do kwesti poprodu,zebys mogla sie przygotowac... no ale nic, najwazniejsze zeby wszystko pozlo gladko, juz nie dlugo bedziesz miec przy sobie swoje Babelki ;)

reklama
naaaaareszcie was nadrobiłam...ale się rozgadałyście....ja dzisiaj dzionek spędziłam u mamy na ogrodzie....i czuję się teraz bardzo zmęczona....ale przynajmniej siostra mi sesyyje zrobiła...także jutro wkleje fotki.... :)

reniag co to za mały brzusio....ja to wyglądam przy tobie jak matrona.....aa karola tak samo malutki....ahhh za duzo jem :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry