reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Ja jak a razie 106cm w najszerszym miejscu:-D, ciekawe ile przybedzie jeszcze, dzidzie rosna jakies 100 g tygodńiowo, wiec ...:-)
Maz mi niedawno tez taka sesyjke urzadzil :)
webUpload
https://picasaweb.google.com/ashiarona/Brzuszek?authkey=Gv1sRgCLfiuM6KnNu48gE
webUpload

Ostatnia edycja:
spiooooooooooooooooooochy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wstawac!
Mój słodki mezus robi sniadanko ale ja musze grzac po Frania na drugi koniec miasta. Strasznie sie za nim steskniłam.
Zycze Wam zeby dzisiaj nic nikogo nie bolało, hormony przespały cały dzien, szyjki zapomniały sie skracac, a na kontach pojawiła sie banka funciaków, eurosóoow co tam chcecie.
Do wieczora

hej dziewczyny, u mnie dzis lepiej, wyspalam sie w miare w nocy, podbrzusze delikatnie dokucza, ale zaraz po sniadanku zapodam sobie magnez i nospe i bedzie gucio ;) a dzisiaj zamierzam caly dzien leniuchowac i nic nie robic :) musze sie nastawic psych jutro na test glukozy... bleee ale damy rade :) w tyg zaczynam zakupy dla dziewczynek :)

karola rowniez milego dnia!!! do wieczorka! ale masz dobrze sniadanko, moj maz to mi nawet mleka w mikrofalowce nie podgrzeje, albo czasem podgrzeje ale z taka laska jakby dla komornika robil a nie dla zony... :-D

Ewelinko mam nadzieje,ze dzis bedzie lepiej, ja tez po sniadaniu zapodam sobie magnez i no spe. ;)
jakos przejdzie dzis dzien... ale fajnie ja bym chciala na nowo miec sile i robic zakupy dla dziewczyn hihih

reklama
hejka dziewczyny...ja już po śniadanku i tabletkach...pralka postawiona...mieszkanie ogarnięte....a teraz mogę spokojnie leżeć...ja też miałam mini kryzys w nocy...znaczy bolało mnie podbrzusze...ale zapodałam no spe i poszłam spać...i teraz jest dobrze...

właśnie dostałam od szwagra wczoajsze fotki....zobaczę czy się nadają do pokazania....hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry