reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
33t (1) (1500 x 2256).jpg33t (3) (2256 x 1500).jpg33t (5) (1500 x 2256).jpg33t (6) (1500 x 2256).jpg33t (7) (1490 x 1500).jpg33t (8) (1500 x 2256).jpgtakie o!! ale zawsze jakaś pamiątka :D 33 tydzień

Witajcie dziewczynki, alez Wy tu produkujecie tych postow ;-) Mam do Was takie pytanko, czy bralyscie kwas foliowy w pojedynczej dawce czy podwojnej bo spotkalam sie z roznymi opiniami lekarzy nt temat. Ja bralam i biore w pojedynczej.
A ten magnez ktory bierzecie to w jakiej dawce jednorazowej, ile mg ?

Witajcie dziewczynki, alez Wy tu produkujecie tych postow ;-) Mam do Was takie pytanko, czy bralyscie kwas foliowy w pojedynczej dawce czy podwojnej bo spotkalam sie z roznymi opiniami lekarzy nt temat. Ja bralam i biore w pojedynczej.
A ten magnez ktory bierzecie to w jakiej dawce jednorazowej, ile mg ?

ja bralam od 4 tc do 20 tc kwas w podwojnej dawce, z tego co wiem, ze wzgledu na prawidlowy rozwoj maluszkow w ciazy blizniaczej bierze sie wieksza dawke, i nawet mozesz nie brac innych witamin na poczatku ale kwas foliowy koniecznie!! alboo witaminy ciazowe i dodatkowo sam kwas foliowy ;)
:-)

jabrałam raz dziennie kw.foliowy ale o wiekszej dawce....na receptę....ale też do 14 tygodnia a potem przeskoczyłam na falvit....aa jeżeli chodzi o magnez to ja biorę Asmag forte 4 razy dziennie (jedna tabletka ma 500mg)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry