reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
ja to zem sie nazarla hi hi hi ;)
292686_186465664753752_100001709606634_467727_1331208_n.jpg

Tossa,my mamy taki kojec, dostalismy go w prezencie dla Frania jak był mały. Firma Baby Desing-ta firma chyba nie jest droga, a kojec rzeczywiscie b.praktyczny, pózniej kupiłam w ikea taki a'la dywan/mata eduk.za 45pl i wsadzałam do srodka

milena - no kolejny zgrabny brzuszek !!!
karola fajny - tylko się zastanawiam czy 2 dzieci nie zabije się z czasem w kojcu metr na metr ?
jezu jakie ja sobie dzisiaj problemy wymyślam !
ogólnie ojciec mnie nagrał na kamerę i jak się zobaczyłam to się załamałam bo wyglądam jak wieeeelki wieloryb ! ;-(

milena - no kolejny zgrabny brzuszek !!!
karola fajny - tylko się zastanawiam czy 2 dzieci nie zabije się z czasem w kojcu metr na metr ?
jezu jakie ja sobie dzisiaj problemy wymyślam !
ogólnie ojciec mnie nagrał na kamerę i jak się zobaczyłam to się załamałam bo wyglądam jak wieeeelki wieloryb ! ;-(

ale ja mam kojec, a nie łózeczko turyst. Ten kojec ma jakies 170 na 170, taki duzy kwadratowy i daje główe ze był naprawde nie drogi.
Łózeczka turyst tez mamy dwa, przypadkiem, jedno kupili moi rodzice zeby Frani miał gdzie u nich spac a drugie oddała mi przyjaciółka jak gdzies tam jechalismy a nie miałam czasu pojechac do dziadków po wyrko...a teraz jak znalazł:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry