Ja mam wrażenie że zaczęłam tyć już w chwilę po poczęciu
i takim to sposobem mam teraz 7 kg do przodu a to dopiero na dobrą sprawę półmetek
W pierwszej ciąży przytyłam ok 25kg, teraz na pewno będzie też gdzieś tyle jak nie ograniczę pieczywa i makaronu który w ciąży po prostu uwielbiam
no i mnie ominęły w I trymestrze wymioty więc mi waga nie spadała.
Milena23 - a ile ważyłaś w 18-19tc? ja to chyba rekordzistka jestem na tym etapie
Reniag - Ty już blisko, dasz radę
karola79 - ale Ty masz przeboje z tym żołądkiem, współczuję dolegliwości. Super że Ci mama pomoże..faktycznie teraz problem ze sprzedażą może być, ale może akurat się uda...
MoniaN - ja czuję od jakiś 1,5 tyg ruchy dzieci.. tylko muszę położyć rękę na brzuszku to wtedy nie mam wątpliwosci, a tak to też kopniaki nie są jakieś superwyraźne..
Tossa - a bierzesz jakąś no-spę albo coś na te bole?
i takim to sposobem mam teraz 7 kg do przodu a to dopiero na dobrą sprawę półmetek
W pierwszej ciąży przytyłam ok 25kg, teraz na pewno będzie też gdzieś tyle jak nie ograniczę pieczywa i makaronu który w ciąży po prostu uwielbiam
no i mnie ominęły w I trymestrze wymioty więc mi waga nie spadała.Milena23 - a ile ważyłaś w 18-19tc? ja to chyba rekordzistka jestem na tym etapie
Reniag - Ty już blisko, dasz radę
karola79 - ale Ty masz przeboje z tym żołądkiem, współczuję dolegliwości. Super że Ci mama pomoże..faktycznie teraz problem ze sprzedażą może być, ale może akurat się uda...

MoniaN - ja czuję od jakiś 1,5 tyg ruchy dzieci.. tylko muszę położyć rękę na brzuszku to wtedy nie mam wątpliwosci, a tak to też kopniaki nie są jakieś superwyraźne..
Tossa - a bierzesz jakąś no-spę albo coś na te bole?
ja musze meza budzic w nocy zeby mi pomogl sturlac sie z lozka... moze to wina lozka bo jest tak wysokie jak za krola Jagielly ale coz...