reklama

Ciąża bliźniacza

Ja mam wrażenie że zaczęłam tyć już w chwilę po poczęciu :blink: i takim to sposobem mam teraz 7 kg do przodu a to dopiero na dobrą sprawę półmetek :confused:
W pierwszej ciąży przytyłam ok 25kg, teraz na pewno będzie też gdzieś tyle jak nie ograniczę pieczywa i makaronu który w ciąży po prostu uwielbiam :-p no i mnie ominęły w I trymestrze wymioty więc mi waga nie spadała.

Milena23 - a ile ważyłaś w 18-19tc? ja to chyba rekordzistka jestem na tym etapie :cool2:

Reniag - Ty już blisko, dasz radę :)

karola79 - ale Ty masz przeboje z tym żołądkiem, współczuję dolegliwości. Super że Ci mama pomoże..faktycznie teraz problem ze sprzedażą może być, ale może akurat się uda...:tak:

MoniaN - ja czuję od jakiś 1,5 tyg ruchy dzieci.. tylko muszę położyć rękę na brzuszku to wtedy nie mam wątpliwosci, a tak to też kopniaki nie są jakieś superwyraźne..

Tossa - a bierzesz jakąś no-spę albo coś na te bole?

reklama
Youstta ja w tych tyg mialam ok 10 kg na plusie ;) nie martw sie nie jestes sama...potem wszystko ladnie zrzucimy , przy dwojce, a nawet trojce dzieciaczkow... ;)
ja tez moglabym jes chlebek, taki swiezy i chrupiacy... mniam... marzenie w Anglii ;(

ja jakoś nie moge sobie miejsca znaleźć...popłakałam się, włączyłam pranie i jakoś tak do dupy :(
mąż właśnie porozkładał kartki w pokoju żeby zobaczyć jak by wyglądał kojec 100x100cm dla młodych w pokoju a jak mata 100x150cm... a w ogóle to już sama nie wiem co lepsze dla maluchów i zaczynam się zniechęcać :(

Renia tez juz jestes na etapie tzw czolgu ?? :-D ja musze meza budzic w nocy zeby mi pomogl sturlac sie z lozka... moze to wina lozka bo jest tak wysokie jak za krola Jagielly ale coz... :-D
damy rade juz 33 tydzien. Ty juz wiesz kiedy idziesz do szpitala??
ja caly czas czekam na Twoja fotke i obiecana przez Karole79 z Warszawy, matke Franciszka Pierwszego i meza przystojnego_podobno ;)
Tossa nie daj sie hormonom!! one sa paskudne i wygrywaja nie daj sie!!!

jak mnie brzuch boli jak chodzę to wziełam nospę, ale ona mi nic nie pomogła, po prostu położyłam się i leżałam jak wieloryb na mieliźnie a wstaję wtedy jak muszę...
do dupy te kojce i maty ...jakoś mi się wydają małe jak na dwoje dzieci...

Renia tez juz jestes na etapie tzw czolgu ?? :-D ja musze meza budzic w nocy zeby mi pomogl sturlac sie z lozka... moze to wina lozka bo jest tak wysokie jak za krola Jagielly ale coz... :-D
damy rade juz 33 tydzien. Ty juz wiesz kiedy idziesz do szpitala??
ja caly czas czekam na Twoja fotke i obiecana przez Karole79 z Warszawy, matke Franciszka Pierwszego i meza przystojnego_podobno ;)
Tossa nie daj sie hormonom!! one sa paskudne i wygrywaja nie daj sie!!!

aaaaaaaaaaaaa hahahaha umre ze smiechu-juz ide zeby ten podobno przystojniak zrobił mi fote brzucha. ale bedzie sie ze mnie wysmiewał...dobra ide

jak mnie brzuch boli jak chodzę to wziełam nospę, ale ona mi nic nie pomogła, po prostu położyłam się i leżałam jak wieloryb na mieliźnie a wstaję wtedy jak muszę...
do dupy te kojce i maty ...jakoś mi się wydają małe jak na dwoje dzieci...

Kochana nie denerwuj sie... na jakie kojce patrzrysz masz na mysli lozeczko turystyczne?? ja mam juz jedno zlozone w salonie i moge powiedziec Ci,ze na poczatek napewno im wystarczy do spania, a pozniej do zabawy. ;)

o jelitach nic nie mowie, ale zapewniam Cie,ze to calkiem normalne ;P

Ostatnia edycja:
reklama
kojce są trochę większe a chyba też się składają jak łóżeczko turystyczne? chcemy coś co się łatwo składa i jest przenośne :-)
*******ca można dostać od nadmiaru tych wszystkich "potrzebnych" i "niezbędnych" rzeczy dla dzieci !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry