reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
karola sok z malin jest prosty :-) wsypujesz maliny do wielkiego słoja, co jakiś czas przesypując cukrem, na wierzch słoja dajesz gazę , stawiasz na słońcu i sok sam się robi :-) a potem odcedzasz i zlewasz soczek do butelki :-)

Cześć dziewczyny :-)

Ja mam dzisiaj o 17 usg. połówkowe.. kurcze, stresuję się trochę.

Wczoraj wieczorem zaczął mnie boleć brzuch, takie jakby twardnienie.. niedobrze, bo mój lekarz prowadzący dopiero za tydzień z urlopu wraca :no: jak tak dalej pójdzie to będę musiała iść wcześniej do innego lekarza :wściekła/y:

#rabbit# - u Cibie już powoli końcówka, to przynajmniej będziesz pod czujnym okiem lekarzy. Chyba jedyny plus leżenia w szpitalu ;)

Domi1906 - my też korzystamy :-)

Karola, ja jestem z okolic Katowic. Wiesz, nie planowalismy już więcej dzieci. W dniu kobiet zaszaleliśmy bez, był to mój 25 dc, a mierze temp, obserwuję śluz, więc było już po owulacji. Ale okres nie nadszedł i wyszło jak wyszło. Pierwsze USG, ok jest pęcherzyk, ok. Dla nas ta ciąża nie była tragedią, dzieci sa miłością :) Drugie USG - "wie Pani co, ale tu są bliźnięta " eeeee, halo???NIe nie, nie, to mi sie śni :/ Ryczałam na tej kozetce jak bóbr. A mąż , jeszcze tego samego dnia obdzwonił wszystkich z wiadomością o bliźniakach. Ja, długo nie mogłam w to uwierzyć, tak do końca dotarło do mnie po USG połówkowym. Wiem, ze będzie ciężko, ale mam nadzieję, że kiedys los mi to wynagrodzi, a moje dzieci będą mnie kochać najbardziej na świecie :)

a ja przecier pomidorowy bede robic na koniec tygodnia :) mniaaaaaaami, nie wyobrazam sobie zimy bez pomidorkow :) w zeszlym roku mialam przeszlo 40 sloikow zaprawionych i nic juz nie zostalo :( w tym roku musi byc wiecej :)

Domi masz już dzieci, więc wiesz, że każdy uśmiech wynagradza nieprzespane noce :) Ja też długo byłam w szoku, nie byłam w stanie mężowi o tym powiedzieć. Jak wróciłam od gin cała zapłakana i nie mogłam słowa wydusić tak się od płaczu zanosiłam, to on pobiegł auto obejrzeć, bo myślał, że rozbiłam:) Ale strasznie się ucieszył :D

Dziewczyny super wieśći po USG :)

Rabbit dobrze,że koniec ciąży będziesz pod opieką lekarzy, będzie dobrze, mocno trzymam kciuki :)

A co do seksu, to mi lekarz nic nie mówił, ale jak dobrze się czuję, to korzystamy ;)
A oto mój mały brzuszek :)
showFullSize.php
[/URL][/IMG]

reklama
Tossa ty to chyba kochasz gotowanie :)
Ja nie bardzo, chyba że mnie coś najdzie ;) Ale pomidorki też już robiłam i soki pomidorowe dla mężusia, bo ja nie lubię. Ja mam w tym roku swoje pomidorki gruntowe, i ogóreczki też były, jakaś zaraza je wzięła ale udało mi się 50 słoików kwaszonych zrobić i ze 20 takich startych jak na zupę ogórkową bo moja mała lubi :)
Tylko nic nie mroziłam, poza połówką prosiaczka ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry