reklama

Ciąża bliźniacza

no tak , przeciez Ci nasi faceci zamiast sprzatac to z miejsca na miejsce przekladaja ahhhh
moj sobie smacznie spi jak zwykle-a ja mam ochote na sniadanko z mc donakds.... nalesniki, kilbaski, jajo sadzone i do tego syrop klonowy... ale wez mu to powiedz to Cie objedzie ze go budze :wściekła/y:

reklama
mój już w pracy....więc na śniadanko nie mam co liczyć..... a sprzątać muszę bo wiem co zastałam ostatnio jak wróciłam ze szpitala.... poukładane było....ale kurz i nieumyte podłogi mojemu mężowi w niczym nie przeszkadzały....

Milena ale miałaś sen.....koszmar ze mną w roli głównej

rabbit - trzymam kciuki
ja zaraz spadam - jadę do kolegi z pracy po foteliki dla młodych a potem czeka na mnie krwawa mery - czyli 18kg pomidorów do przerobienia, dobrze że ok 13 moja mamuśka przybędzie z odsieczą :-)

Hejka.

Wstałam i zjadłam zdrowiutkie śniadanko - musli z jogurtem:) A nocka taka sobie, młody w nocy przywędrował do naszego łoza,więc wiadomo, trochę było ciasno, hehe, ale za to młode męskie ciałko do przytulania :)

A powiedzcie mi, jak Wasi lekarze sie zapatrują na seks w podwójnej ciąży? Moja gin nic nie mówi, nie zakazuje, więc korzystamy, a jak jejst u Was?

ha ha seks-nareszcie jakies miłe tematy od rana... nam tez pozwala ale na samym początku jak mialam krwawienia to zasada była taka, że musi minąc tydzien od ostatniego krwawienia i luz.
Rabbit, miłego lenuichowania w szpitalu i jakis fajnych kolezanek na sali zycze. Dawaj nam znac co i jak.
Milena, narobiłas mi takiego smaka ta czekolada ze poszłam krok dalej i zjadłam jajko sadzone ze szczypiorkiem bo czeksy nie mam w domu:((((((

Tossa, Ty z tymi swoimi pracami kuchennymi az mnie zawstydzasz, ja chciałam zamrozic w tym roku truskawki i nawet tego nie zrobiłam:-Dale zjadac takie pychoty uwielbiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry